Nieuw

Stuur ze allemaal terug – Ghanees die man vermoordde in de metro beweert onder invloed van voodoo te zijn geweest

Metro Amsterdam, foto slechts ter illustratie, Pixabay

Wat moeten we hier met al die knettergekke Afrikanen ?

‘Het zeer gewelddadige en gewetenloze gedrag van verdachte heeft de rechtsorde geschokt. We hebben te maken met een psychiatrisch patient die – zeker met de informatie van nu – nooit op verlof had mogen gaan.

En worden die artsen die hem op verlof lieten gaan dan ook eindelijk eens vervolgd ?

Philip O., geboren in Amsterdam en kind van Ghanese ouders, is na zijn aanhouding op 27 juli onderzocht in het Pieter Baan Centrum (PBC). Hij weigert mee te werken, maar op een bepaald moment is hij toch in gesprek geraakt met een psychiater.

O. verklaart dat zijn problemen in 2006 zijn begonnen. Hij wordt dan naar eigen geslagen door een ‘informant’, een politie-agent. Ook zou er voodoo op hem worden toegepast. De verdachte vertelt in het Pieter Baan Centrum dat ‘de regering iets met zijn ogen heeft gedaan’, waardoor de overheid kan zien wat hij ook ziet. Hij verklaart verder dat er in Engeland ‘vloeistof in zijn buik is gestopt’ en dat hij sindsdien ‘wordt gecontroleerd’. O. prakt al zijn eten, omdat hij ‘het niet vertrouwt’. AT5 >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9586 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on Stuur ze allemaal terug – Ghanees die man vermoordde in de metro beweert onder invloed van voodoo te zijn geweest

 1. Mooi hé, die import.
  Je kunt zo’n ‘aanwinst’ natuurlijk een waanzinnige , een achterlijke, of debiel noemen,……maar dat klinkt al direct heel negatief.
  Echter, dit geval te schikken onder de noemer ‘diversiteit’ geeft het meteen een vrolijker ‘twist’.

  Hoe ‘vrolijk’, da’s aan U ……!

  Like

 2. Heerlijk, al die geïmporteerde achterlijkheid…

  Like

 3. Fuck off // april 20, 2018 om 20:11 //

  Zeg geen zwart, nikker of donker, want je krijgt een boete wegens discriminatie. Heb je voodoo in je buik? Dan zit je goed in Holland.

  Like

 4. skeeter // april 20, 2018 om 21:18 //

  hier nog een paar voodoo koppen
  https://www.bitchute.com/video/NXj2kSUinJFz/

  Like

 5. Vandaag kwam er op AT5 nog een aap uit de mouw. Het slachtoffer heette Joost. Wel, wel, al die tijd heeft men diens identiteit verzwegen. In de hoop dat het niet op zou vallen dat de knettergekke Ghanees in een volle metro met allemaal zwarten er feilloos een blanke uit wist te pikken om af te maken.
  Calculerend crazy zullen we maar zeggen. Die ellendeling had nooit peperdure psychiatrische zorg hoeven te krijgen, achter de tralies ermee, en de sleutel weggooien.

  Liked by 1 persoon

 6. JackvanderVeen // april 21, 2018 om 10:39 //

  Voodoo??? Dat noem ik nog steeds ZWARTE(n) magie!

  Like

 7. Als je als rechter, psycholoog of wat dan ook, meegaat in die magie waanzin, dan ben je het niet goed bij je zelf ook niet goed bij je hoofd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s