Nieuw

Shoot them – Migrantenstroom via rivier Griekenland groeit

immigratie, screenshot You-Tube, foto slechts ter illustratie

Steeds meer vluchtelingen trekken vanuit Turkije via de grensrivier Evros Griekenland binnen. „Vanaf maart hebben al meer dan 1000 mensen de rivier overgestoken”, waarschuwt het Rode Kruis. De hulporganisatie stelt dat het afgelopen week ging om meer dan honderd mensen per dag.

De oversteek van de rivier kan volgens het Rode Kruis een levensgevaarlijke onderneming zijn. „Veel mensen die de oversteek wagen hebben niet zoveel ervaring met zwemmen”, legt een woordvoerster uit. Ze kan nog niet zeggen of ook slachtoffers zijn gevallen bij de oversteek.

Telegraaf >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9586 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Shoot them – Migrantenstroom via rivier Griekenland groeit

 1. tja, als je niet kunt zwemmen is het moeilijk om je in een watertje te begeven .Beter terug en dan zandHappen……………….dat kunnen ze wel toch ????

  Like

 2. Fransdo // april 20, 2018 om 15:56 //

  Nee, maar als er dan wel weer een kind verzuipt en daarna aanspoelt op de rivieroever dan is dat wereldnieuws en verzamelen de Linkse sensatiejournalisten zich weer verlekkerd rondom het lijkje. Maar als er dan vervolgens bij een moslimaanslag in Parijs een kind van dezelfde leeftijd omkomt dan hoor je ………………………………………………… niets.

  Like

 3. De lange hash-arm van Erdogan zorgt ook hier weer voor extra aanvoer. En het worden er nog véél meer honderdduizenden.

  Like

 4. templars2017 // april 21, 2018 om 00:54 //

  Deze influx is het rechstreeks gevolg van wat erdogan aan het doen is in het noorden van Syrië.
  Deze trend zal nog aanzwengelen ,dit is allemaal onderdeel van het omvolkingsplan ,het wordt zo georkestreerd dat er geen verdachte reden achter schijnt te zitten ,let wel schijnt, ook zij die in die golf van “vluchtelingen ” zitten weten waarschijnlijk niet dat ze slechts pionnen zijn op het schaakbord van de elite, ze worden uit hun thuisland weggejaagd of weggebracht ,met of zonder mooie beloften ,om dan terecht te komen in een omgeving die ze niet kennen en waar ze in wezen niet welkom zijn ,doch de middelen om terug te keren zijn niet voorhanden.
  Resultaat ,een situatie die overlast geef voor de gastlanden ,wrevel opwekt bij de bevolkingen van die gastlanden ,en een heersende klasse die er garen bij spint……..
  Als de influx ratio nog verhoogd wordt gaat de last in de gastlanden omhoog gaan tot aan het punt dat er een flashpoint ontstaat die vernietigende gevolgen kan hebben voor de bevolkingen van de gastlanden en ….voor hen die er in feite niet horen te zijn.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s