Nieuw

Ramp-uitbreiding maakt EU kapot

Nausica Marbe

Géén nepnieuws en gezien de datum ook geen 1 aprilgrap: Albanië en Macedonië moeten versneld tot de EU worden toegelaten, de onderhandelingen ertoe mogen beginnen.

Aldus Jean-Claude Juncker. Al in 2025 zullen Servië en Montenegro opgenomen worden, daarna volgt de rest. Dezelfde Juncker beloofde in 2014 de door de economische crisis getergde EU nog een moratorium van vijf jaar op uitbreiding. Ook na de vluchtelingencrisis beloofde de EU meer matiging en bescheidenheid. Zo gaat dat in Brussel.

Telegraaf >>

Die uitbreiding is inderdaad achterlijk, maar volkomen verklaarbaar uit het EU streven naar immer meer Lebensraum en de Amerikaanse opdracht aan zijn Europese koloniën om één blok te vormen tegenover Rusland.

De EU zal er niet aan ten onder gaan, voorlopig zie ik maar twee bedreigingen voor de EU; Oost-Europese landen die zich afscheiden, of een financiële ineenstorting van het kaartenhuis.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Ramp-uitbreiding maakt EU kapot

 1. templars2017 // april 20, 2018 om 21:58 //

  De financiële instorting staat veel dichter bij dan iemand kan vermoeden ,het is onhoudbaar aan het worden ,de teller staat nu op meer dan 12.000 miljard (twaalf duizend miljard) onvoorstelbaar niet?
  Het is een situatie die niet oneindig kan voortduren , zie het volgende artikel:https://www.daskapital.nl/4945902/en_hoe_staat_het_met_de_staats/
  Hoe Nederland er over denkt vind je hier: http://biz.tpo.nl/2017/06/29/italie-koerst-al-richting-een-niet-meer-terug-te-betalen-staatsschuld-van-2500-miljard-euro/
  We zijn niet alleen door de invasie maar tevens door de financiële Titanic die Europa is geworden reddeloos verloren ,het is niet meer de vraag of maar wanneer de grote crash komt

  Liked by 2 people

 2. scherpschutter1943 // juli 20, 2018 om 23:49 //

  te wapen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s