Nieuw

Goed idee! Maar dan enkele reis en nooit meer terug

Pixabay.

Allison McIntyre, die toeziet op NASA’s Space Vehicle Mockup Facility in Houston, de thuisbasis van astronautentraining, zegt dat het alleen maar rechtvaardig is dat een vrouw de eerste mens is die voet zet op Mars. Twaalf mensen hebben hun voetafdruk op een andere planeet buiten aarde gezet. Allemaal mannen die eind jaren zestig en begin jaren zeventig op de maan landden als onderdeel van het ruimtevaartprogramma Apollo.

NASA’s eerste vrouwelijke astronaut, Sally Ridedie, die in de spaceshuttle vloog, moest keer op keer verklaren dat ze in 1983 geen 100 tampons nodig had voor een week in de ruimte. McIntyre zegt: “We hebben vrouwelijke astronauten, maar we hebben nog geen vrouw naar de maan gestuurd, en ik ben van mening dat de eerste mens op Mars een vrouw moet zijn.”

Absoluut! Ik ben het volledig eens met McIntyre. Het werd is tijd!

Uiteraard staat Rommel zijn zusters bij in hun strijd tegen het patriarchaat en heeft een paar eigen voorstellen over wie de eerste vrouwen op Mars zouden moeten zijn. Sterker nog, ik heb er nog veel meer, maar ik laat het open voor suggesties.

Mijn kandidates zijn Sylvana Simons en Kajsa Ollongren.

Foto: Sylvana Simons. Bron: Sylvana Simons / Instagram.

Foto: Kajsa Ollongren. Bron: Screenshot ZoominTV.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Goed idee! Maar dan enkele reis en nooit meer terug

 1. Mn ex wil wel mee

  Like

 2. skeeter // april 20, 2018 om 20:41 //

  Hoe groot is dat ruimte schip?

  Like

 3. Voor ik iets invul, blijft dat ding daar of komt het nog terug?

  Like

 4. Merkel mag ook mee van mij. Maar ik zou er geen bezwaar tegen hebben als ze die halverwege , wegens zuurstofbesparing eruit gooide.

  Like

 5. marijke // april 21, 2018 om 02:42 //

  wat een teleurstelling, want : a. je kunt niet naar Mars, en b. ze zijn nooooit op de maan geweest, en c. ons hemels-plafond is maar 121 km hoog ….. daar kan niemand uit, en er is ook nog nooooit iemand uit geweest
  Dus niemand moet zich voor de gek laten houden, door dit groooote toneelspel.
  En we weten inmiddels wat NASA betekent, he ? …. : Never A Straight Answer

  Like

 6. Dat klopt. We leven in een beperkte ruimte van een bacil onder de nagel van een gigant die in een andere dimensie verkeert. Waarvan meerdere overlappingen zijn en de gigant weer in een amoebe van een eenhoorn boven zijn dimensie leeft.

  Like

 7. @jantje, u was me voor ik wilde ook merkelina zeggen.
  Een enkeltje en nooit meer terug, SS`je, Kasja, en merkelina, en we zullen op nog wel een paar drollen komen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s