Nieuw

Eerdaags 4,5 miljoen moslims in Zweden

© Nowtheendbegins.

Als de immigratie doorgaat, zijn er in 2050 4,5 miljoen moslims in Zweden. Dit volgens het onderzoeksinstituut PEW, schrijft Dagen.se op vrijdag. Nu waarschuwen wetenschappers voor verhoogde spanningen tussen moslims en niet-moslims.

Het is de christelijke krant Dagen (De Dag), die nu de vraag stelt of het kruis op de Zweedse vlag binnenkort zal worden vervangen door een halve maan.

Dit als gevolg van de grote immigratie van moslims naar Zweden. De krant vraagt ​​zich ook af of het land op het punt staat te “islamiseren”.

Dagen wijst erop dat met de aanhoudende hoge immigratie zich reeds in 2050 bijna 4,5 miljoen moslims in Zweden zullen bevinden, de cijfers komen van het onderzoeksbureau Pew Research. Dit zou betekenen dat Zweden het grootste aandeel moslims in heel Europa heeft.

“Dit is uiteraard een razendsnelle transformatie, gezien het feit dat er in 1950 slechts een paar honderd moslims in Zweden woonden”, schrijft Dagen.se.

Aje Carlbom, docent in de sociale antropologie aan de universiteit van Malmö, die het leven van moslims in Zweden onderzocht, is van mening dat het een overdrijving is dat de islam Europa zal overnemen, en wijst erop dat veel moslims seculariseren en dus, bijvoorbeeld, minder kinderen aanschaffen.

Tegelijkertijd denkt hij dat in de toekomst absoluut een duidelijke spanning tussen de Zweden en moslimminderheden aanwezig zal zijn. Er zijn ook groepen die de shariawetgeving in Zweden willen introduceren en die dromen van een islamitisch kalifaat met wereldoverheersing, legt hij uit.

– Men moet zich ervan bewust zijn dat er over het algemeen grote verschillen in waarden zijn tussen moslims en niet-moslims. Soms zijn het bijna tegenovergestelde waarden, zoals gendergelijkheid en seksuele minderheden, zegt Carlbom.

Bron:

http://www.friatider.se/snart-45-miljoner-muslimer-i-sverige

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8190 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Eerdaags 4,5 miljoen moslims in Zweden

 1. In 2050, dat noem ik niet eerdaags is over 32 jaar
  Misschien eerder als het zo doorgaat het is mooi weer en er komen weer duizenden onze kant op dus Merkel en Macron zijn helemaal blij met dit vooruitzicht

  Like

 2. Claudia M. // april 20, 2018 om 19:44 //

  Dat wordt nog wat als er tegen die tijd geen sociale ruif centjes meer zijn… Europa zal één groot gat zijn, dezelfde puinhopen die je ziet in bijna alle islamitische landen. Aan mij lag het niet, ik stem PVV sinds oprichting. Ik wens allen veel succes; ik ga het niet meemaken.

  Like

 3. Laat de bom maar barsten, de mensen willen dit klaarblijkelijk. De overgrote meerderheid in Europa zijn zelfdestructieve linkse idioten die nog geloven in de goedheid van de mens. Helaas hebben ze geen notie van de kwaadaardigheid en barbarisme van de mensen uit het Midden Oosten en Afrika.

  Like

 4. Tja, dat krijg je als deug hoofdstad van de wereld wilt zijn. Ook in de rest van West Europa dringt het nog steeds niet door. Teveel laten we ons leiden door een ten onrechte aangepraat schuldgevoel over WW2 en Auschwitz.

  Wanneer dat taboe eens doorbroken wordt kan het ineens hard gaan.

  Like

 5. Zodra Zweden het afschrikwekkende voorbeeld is geworden kan er maar zo sneller historisch en maatschappelijk bewustzijn in de rest van Europa indalen dan de strategie van de baarmoeder aan niet of nauwelijks integreerbaren kan produceren.

  Like

 6. “en wijst erop dat veel moslims seculariseren”

  Dat is een drogreden want seculiere moslims bestaan niet, moslim betekent hij/zij die zich onderwerpt aan god volgens de islam. Je zou wel kunnen stellen dat moslims seculier worden en dus geen moslim meer zijn, dat is mooi (hoewel ik het ten zeerste betwijfel) maar die worden dus niet meegeteld in die 4,5 miljoen.

  En zo worden we continu door dit soort stellingen met een kluitje het riet ingestuurd, zo zou bv de autochtone amsterdammer nooit een minderheid worden en degenen die dat voorspelden waren racistische fascisten die enkel haat wilde zaaien want dat zal nooit gebeuren volgens de wegkijkers. Onlangs verkondigde diezelfde wegkijkers schaamteloos dat het nu officieel is dat meer dan 50% van de amsterdammers geen westerse achtergrond heeft. Eerst was je een fascist als je dat voorspelde, nu die voorspelling is uitgekomen worden de zieners niet in ere hersteld maar ben je een fascist als je niet staat te juichen bij deze ontwikkeling. En zo gaat het maar door….

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s