Nieuw

Dreigknurften slaan volledig door bij Geert Wilders: “Kkr hoer ik steek je kkr hoere kkr moeder dood!”

Foto: Geert Wilders bij Zoomin.TV.

Door: Tim Engelbart

Het is nauwelijks te bevatten hoeveel ernstige bedreigingen PVV-leider Geert Wilders voor zijn kiezen kreeg. Vandaag lichtte de fractievoorzitter weer een tipje van de sluier af, en toonde een kleine selectie uit de mensen die Wilders vertellen hem te komen vermoorden. Alleen al op Instagram barst het van die lui.

In zijn rubriek “fanmail” publiceert PVV-leider Geert Wilders om de zoveel tijd kleine bloemlezingen uit de keur aan bedreigingen die de politieke leider ontvangt.

Lees verder:

http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/04/dreigknurften-slaan-volledig-door-bij-geert-wilders-kkr-hoer-ik-steek-je-kkr-hoere-kkr-moeder-dood/#comment-832662

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8190 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Dreigknurften slaan volledig door bij Geert Wilders: “Kkr hoer ik steek je kkr hoere kkr moeder dood!”

 1. Bewijst enkel het gelijk van Wilders, minder van dat soort graag.

  Like

 2. Providers moeten verplicht gesteld worden deze berichten te blokkeren. Maar waarom gebeurt dit niet?

  Like

 3. De TriggerPin speciaal voor mudslimes linkse gutmenschen en ander achterlijk volk lmao .
  https://www.pinmart.com/pins-flag-crossed-usa-isreal-url/

  Like

 4. Handig van hem om me te blokken.
  Dit soort stukjes zullen van mijn hand niet meer komen, ik mag zijn tweets tenslotte niet lezen van hem.

  Like

 5. Guardiaangel // april 20, 2018 om 14:45
  Providers moeten verplicht gesteld worden deze berichten te blokkeren. Maar waarom gebeurt dit niet?
  ———–

  En wat is daar het nut van ?

  Like

 6. En wat is daar het nut van ?

  Dat wat wij niet weten of kunnen lezen is dan ook niet gebeurt of geschreven.
  Don, snapt het precies hoe politiek correctheid werkt en wat je daar aan moet doen.
  Van Don mogen we liever niet weten wat voor tyfus bakken er hier rond lopen.
  Nergens voor nodig.
  Don wacht op de grote boem, meer niet.

  Like

 7. Fub, om voor iedereen onbegrijpelijke reden ben ik uit jouw stamkroeg verbannen. Dat is nog wel een stukje erger dan een twitterban. En hoor je mij klagen?

  Liked by 1 persoon

 8. Tijl Uylenspiegel // april 20, 2018 om 16:36 //

  😀

  Like

 9. Horatius // april 21, 2018 om 13:16 //

  Het taalgebruik van dit sujet laat overduidelijk zien dat er iets mis is gegaan met zijn integratie.
  De tekst zou overigens naadloos passen in de hier heersende rapcultuur waar menige aanhanger van GroenLinks zeer gecharmeerd van is.

  Het heeft niets met dit onderwerp te maken: maar wanneer gaat de PVV nu eens eindelijk een begin maken met het instellen van een partijstructuur?

  Het excuus om daar niet mee te beginnen vanwege de ervaringen opgedaan met o.a. de Centrumpartij, de LPF etc. klinkt nu anno 2018 wat enigszins gedateerd en men moet toch ook eens aan de toekomst gaan denken.

  Als het FvD dit wél kan, waarom zou het dan niet binnen PVV mogelijk zijn te komen tot een ledenwerving, het oprichten van Kringbesturen per provincie om zodoende voldoende capabele personen te werven en eventueel voldoende scholing te geven dat zij uitstekend kunnen functioneren in b.v. een Gemeenteraad of in de Provinciale Staten.

  Dat er lessen moeten worden getrokken uit het verleden toen er infiltranten en onruststokers werden toegelaten die de opdracht hadden schandalen te veroorzaken en tweedracht te zaaien om zodoende de partij op te blazen moge duidelijk zijn. Ballotage en screening door de juiste personen met ervaring op dit gebied kunnen heel veel onheil voorkomen.

  Nu ontstaat er echter een beeld van een strikt gesloten partijcultuur met een hiërarchie waarin er geen enkele kritiek vanuit de wat lagere regionen wordt geduld. Zelfs niet via het internet van nota bene de eigen achterban.

  Op deze manier loopt men het risico dat men bij de volgende verkiezingen veel stemmen gaat verliezen die dan automatisch naar het FvD zullen gaan.
  Een Partij of een Beweging waar onvoldoende flexibiliteit in zit zal op de langere duur niet voldoende levensvatbaar blijken te zijn.

  Ik hoop niet dat deze wat milde kritische kanttekeningen een reden zou kunnen zijn om mij voortaan te beschouwen als een tegenstander van de PVV.

  Het meedenken en wat oplossingen aandragen zou juist gewaardeerd moeten worden.

  Of niet?

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s