Nieuw

D66-denktank: minder streng voor asielzoekers

NSBD66

Door: Jorn Jonker

DEN HAAG – D66’ers lanceren vandaag een eigen plan voor het asielbeleid dat op belangrijke punten totáál anders is dan het kabinetsbeleid. Zo is het beleid richting asielzoekers volgens D66’ers nu te veel gericht op ontmoediging om op de korte termijn hierheen te komen, dreigen met uitzetting is ’mensonwaardig’ en integratie moet minder over gebruiken en tradities gaan. Het EU-beleid moet bovendien op de schop: lidstaten zouden bijvoorbeeld quota opgelegd moeten krijgen zodat duidelijk is hoeveel vreemdelingen zij elk jaar moeten opvangen.

Dat alles staat in de studie ’Van Nieuwkomer naar Nederlander’, dat vandaag door het wetenschappelijk bureau van D66 wordt gepresenteerd. Minister Koolmees (Sociale Zaken), die verantwoordelijk is voor integratie, neemt het in ontvangst.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1940434/d66-denktank-minder-streng-voor-asielzoekers

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7239 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on D66-denktank: minder streng voor asielzoekers

 1. Is voor hun alleen maar een zaak van opgelopen schade herstellen, smeerlappen.

  Like

 2. Liked by 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel // april 20, 2018 om 16:15 //

  Goed zo jongens, volg het voorbeeld van de PvdA maar en bij de eerstvolgende verkiezingen weer opnieuw een splinterpartij.
  Al het goede, zo ze dat al hadden, is overboord gekieperd, waar ze vandaag nog fanatiek vóór zijn daar zijn ze morgen weer mordicus tegen en Alex Koeienoog houd wijselijk zijn mond want zelfs een veilingmeester kan niet eeuwig doorgaan met recht praten wat krom is.
  Als de media zou doen waar ze voor is opgericht dan zouden ze nu tot op de enkels zijn afgefikt.

  Like

 4. Het is toch ook onbegrijpelijk dat er mensen zijn die zonder blikken of blozen op een kliekje als d66 stemmen. Dan denk je toch echt geen milimeter na

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s