Nieuw

Zweedse linkse politica: toegenomen aantal aangemelde verkrachtingen is “een feministische revolutie”

Foto: Linda Snecker van de Vänsterpartij. Screenshot SVT.

Het hoge aantal seksuele misdaden heeft in Zweden altijd al bestaan, maar nu durven meer vrouwen het aan te melden, zegt Linda Snecker van de Vänsterpartij (Linkspartij).

Afgelopen dinsdag was er in het Zweedse parlement een debat over de bemanningssituatie bij de politie.

Van de Vänsterpartij nam Linda Snecker deel, die van mening was dat de politie het “momenteel een beetje moeilijk heeft”.

Iets verder in het debat pakte Snecker het toegenomen aantal seksuele misdaden op, wat volgens haar slechts een bewering is.

Volgens Snecker handelt het zich in plaats daarvan om een “feministische revolutie” die in de nasleep van #metoo het hoge aantal seksuele misdaden heeft blootgelegd, die naar haar mening er altijd al waren, maar nu pas door vrouwen bij de politie worden aangemeld.

Bron:

https://samnytt.se/vansterpartist-okat-antal-anmalda-sexbrott-en-feministisk-revolution/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.046 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7197 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on Zweedse linkse politica: toegenomen aantal aangemelde verkrachtingen is “een feministische revolutie”

 1. Hoezo linkse breinrot?

  Like

 2. antiislamnu // april 19, 2018 om 00:41 //

  Wat een achterlijk wijf maar ja ze zit in de politiek dus dan kan je deze onzin verwachten

  Liked by 2 people

 3. skeeter // april 19, 2018 om 01:56 //

  Het ergste is nog dat ze het zelf geloofd.

  Like

 4. ‘Zweedse linkse politica: toegenomen aantal aangemelde verkrachtingen is “een feministische revolutie’

  Nee domme doos, het is de schuld van die achterlijke immigratie van de achterlijke islamaanhangers.

  Like

 5. De socialistische 3e generatie feministen vindt elke keer het wiel wéér opnieuw uit, ze kweken een maatschappij vol van genderneutrale, metroseksuele ‘mannen’ die geen partij zijn tegen het moslimtuig die het nu al bijna voor het zeggen heeft in Zweden.

  Liked by 2 people

 6. Duchesne // april 19, 2018 om 10:24 //

  Het is bijna geniaal, ellende van bijbelse proporties omzetten in een totaal wereldvreemde positieve uitspraak.
  Ik denk dat de term”struisvogelpolitiek” moet worden ge-herdefineerd.

  Eris geen dicussie meer mogelijk, zoals er geen politieke oplossing meer mogelijk is.

  Iedere machts structuurdie te lang in dezelfde handen is word automatisch een dictatuur.
  Een organisaite die niet langer aanspreekbaaris op fouten en misstanden word een dodelijk organisme.

  Als iedere medewerker in een organisatie de eigen verantwoordelijkheid kan afwentelen als zijnde horende bij het geheel zal de organisatie na enige tijd enkel bestaan uit lieden die macht over anderen uitoefenen als drijfveer hebben en de norm van die organisatie zal geweld zijn.

  De balans in de politiek en de achterliggende structuren is naar een kant geschoven en arrogantie en machts misbruik zijn nu deel van de cultuur geworden.
  Ministers die de kamer schofferen, premiers die het volk uitlachten.

  Het lijken de laatste dagen van het Romeinse rijk wel…

  Like

 7. Nee. Het is allemaal niet waar. Tot ze zelf door een hele compagnie mohammedanen in elk gat hard wordt genaaid. Domheid regeert. Het is er niet of het is wat anders. Zoals kinderen hun gezicht achter de handen verbergen om onzichtbaar te worden. Eigenlijk moet ik er wel om lachen. Leedvermaak.

  Like

 8. Republikein // april 19, 2018 om 13:21 //
  Het is nooit goed.

  Liked by 1 persoon

 9. Aha, dus Zweedse vrouwen worden al sinds jaar en dag massaal verkracht door moslims en migranten maar nu pas durven ze daar aangifte van te doen. Nou geweldig, maar wat gaan jullie doen aan het massaal verkrachten van Zweedse vrouwen door migranten en moslims mevrouw de feministe?

  Je weet al precies hoe dat gaat; eerst wordt gezegd dat vrouwen niet massaal verkracht worden, als dat niet meer ontkend kan worden dat worden ze niet massaal verkracht door moslims en migranten, als dat niet meer ontkend kan worden dan beginnen ze wild om hun heen te slaan en iedereen uit te maken voor racistische fascistische intolerante xenofoben, wanneer niemand daar van onder de indruk is dan gaan ze vertellen dat het een verrijking is en dat iedereen die het anders ziet een racistische fascistische intolerante xenofoob is…….. En wanneer later Zweden ten onder is gegaan vanwege de massale instroom van niet-westerse culturen dan is dat de schuld van de racistische fascistische intolerante xenofoben. Het is totaal schizofreen en dat wordt ons door politici en de msm door de strotten geramd want als je niet meegaat in deze schizofrene hel dan word je weggezet als racistische fascistische intolerante xenofoob.

  Like

 10. Republikein // april 19, 2018 om 13:44 //

  “dan word je weggezet als racistische fascistische intolerante xenofoob.”
  Best wel fein.

  Like

 11. “Best wel fein.”

  FEIN elektrische racistische fascistische intolerante gereedschappen 🙂

  https://fein.com/nl_nl/

  Like

 12. Republikein // april 19, 2018 om 23:31 //

  Waar was ik gebleven, ff denkuh…

  Oriana Fallaci (Florence, 29 juni 1929 – aldaar, 15 september 2006) was een Italiaanse journaliste, publiciste en schrijfster. Ze werd beroemd door haar interviews met wereldleiders, zoals de Dalai lama, Henry Kissinger, de sjah van Perzië, Ayatollah Khomeini, Willy Brandt, en Moammar al-Qadhafi. Ze ondervroeg hen zonder terughoudendheid en ontlokte hen onthullende uitspraken.Daardoor geldt ze als een boegbeeld voor haar generatie.[1] In haar latere leven riep ze controverses op door geschriften waarin ze hard uithaalde naar de islam. Fallaci’s werken werden in 21 talen vertaald. Fallaci was een zware rookster. Zij overleed op 77-jarige leeftijd aan kanker.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s