Nieuw

Tientallen voorstanders Zwarte Piet vervolgd om snelwegblokkade

Foto: Nederlandse politie auto. Bron: Wikimedia Commons. Auteur: Dickelbers.

Door: Marcia Nieuwenhuis

De 34 mensen die vorig jaar de A7 bij Joure hebben geblokkeerd om een demonstratie tegen Zwarte Piet te voorkomen, moeten zich verantwoorden voor de rechtbank. Zij zijn aangeklaagd wegens het opzettelijk versperren van de weg en het hinderen van de demonstratie, meldt het Openbaar Ministerie (OM).

Door de weg te blokkeren hebben de verdachten voor een gevaarlijke verkeerssituatie gezorgd. De bus met demonstranten werd klemgereden en er ontstond een file. ,,De risico’s van een dergelijke actie op een autosnelweg zijn dusdanig dat een strafrechtelijke vervolging op zijn plaats is”, verklaart woordvoerder van het Openbaar Minister Noord Nederland Melanie Kompier.

Lees verder:

https://www.ad.nl/binnenland/tientallen-voorstanders-zwarte-piet-vervolgd-om-snelwegblokkade~a8388e7b/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7201 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Tientallen voorstanders Zwarte Piet vervolgd om snelwegblokkade

 1. Duchesne // april 19, 2018 om 13:52 //

  Inschatting: iedere poging van autochtonen tot vereniging en zelfbesherming tegen staats terreur moet per definitie de kop worden ingedrukt, en als voorbeeld functie dienen.
  De straf moet dan ook dusdanig afschrikwekkend en absurd hoog zijn zodat andere burgers geen gelijkwaardige protesten meer aandurven.

  Ff inschatten:

  waxinelicht houder gooien naar koets, jaar cel.
  bierflesje met benzine naar grasveld naast moskee gooien, vier jasr cel.
  links terruer stoppen met een blokkade op de snelweg en kinderen beschermen, zes aanden voorwaardelijk en geldboete van 1500 per persoon.

  tot zover de politiek niet correcte misdrijven.

  Wat je wel kunt doen ongestraft, mits Turk, is protest marsen organiseren zonder vergunning, straf n.v.t.
  Je kunt in dit land wel ongestraft brandbommen gooien naar politieke tegenstanders van de politieke elite, auto’s in brand steken van politieke tegenstanders of hun famillie aanvallen.
  Je kunt wel dictaturen steunen en meehelpen aan moord door te faciliteren, etc.

  Ben het zat, ik kan een enorme lijst maken van welke terreur door de overheid word goedgekeurd, maar “the bottom line” is dat alles kan mits je allachtoon bent of politiek correct en je slachtoffers politieke tegenstanders zijn.

  De democratie is dood, rechten zijn flexibel en naar willekeur wel dan niet toepasbaar, en ik wacht op de revolutie of een burgeroorlog, de enige weg om ooit nog een land te hebben met een deugdelijk rechtssysteem.

  Emigratie is bij gebrek aan genoeg mensen die vrijheid willen een zeer te overwegen optie.

  Er is geen eer of zelfrespect in dit land, dus waarom nog voort bestaan?

  Like

 2. Ze moeten blij zijn dat er nog Nederlanders zijn die voor Nederlandse belangen opkomen i.p.v ze te vervolgen.
  Trap dat anti zwartepieten tuig er maar uit, daar zit niemand op te wachten.

  Like

 3. Wanneer het Nederlanders waren geweest die een demonstratiewilden houden voor het nog meer binnen halen van vluchtelingen. En was tegen gehouden door gekleurde mensen was het een ander verhaal geweest.
  Dan werd het verhaal je mag niet protesteren tegen het binnen halen van nog meer vluchtelingen, die ook een grote kop gaan krijgen en onze cultuur willen uit bannen.

  Like

 4. Duchesne // april 19, 2018 om 17:13 //

  Iedere vorm van autochtoon verenigen moet per definitie de kop in worden gedrukt. Motorclubs zijn er een goed voorbeeld van.
  Wil je criminelen vangen kun je ook heel succesvol bij Turken, Marrekanen of Albanese groepen terecht, enkel zit daar een groot risico aan voor de bromsnor van dienst, de officier van justitie en de rechter uiteindelijk….dus pakt men de verenigende weerbare autochtoon aan.

  Zeg nu zelf, wat zou doen voor schijtloon met bonnenquota en steeds stijgende levenskosten?

  De echte strijd tegen de georganiserde misdaad is al gestreden, de misdaad heeft gewonnen. Wat we zien is “window dressing”….

  Met iedere lading “vluchtelingen” komt er het nodige criminele aanvulvee binnen, met een eigen taal, een eigen cultuur en eigen regels. En daar kan politie niet tegenop, ookniet door in die groepen te werven. Feitelijk is juist het werven binnen die groepen een machtsvergroting voor die groepen. Men kan gericht tegenstanders laten oppakken, informatie verkrijgen over ongeveer iedereen, dus de vraag wie er voordeel heeft bij allachtoon politiegeweld is feitelijk een open deur…

  De regering van Amerika maakte de Italiaanse maffia door schadeloosstellingen uit te keren, de EU doet precies hetzelfde maar dan in sneltreinvaart. Het aantal allachtone misdaad bendes in Europa is groot en groeiende, het zal uiteindelijk de politieke macht overstijgen. En daarboven het verbindende element voor veel van die groepen, de sekteleer des doods. En hopen andere groepen die met bekering ook meer levensruimte zullen krijgen.

  Heden ten dage worden vele misdrijven niet meer vervolgd op zelfs maar opgespoord, maar enkel voor de vorm genoteerd en naar de verzekeringsmaatschappijen doorgestuurd.

  Het is eindig, dat wegkijken en hopen dat alles goed komt.

  De eersten die straks het geweld en de misdaad ontvluchttn zullen de leiders van de vernieuwing zijn. Hun eigen oogst willen ze zelf niet vreten.

  Like

 5. skeeter // april 19, 2018 om 18:36 //

  Duchesne, het is daarom ook niet laf om je land te verlaten wanneer ze je elk middel om er voor op te komen weg nemen.

  Like

 6. templars2017 // april 19, 2018 om 20:03 //

  Als links dezelfde protest acties had genomen om hun doel te verdedigen ,wat het ook was, dan zouden er geen veroordelingen aan te pas zijn gekomen……………………….
  Normaal reagerende mensen die opkomen voor het behoud van wat ze al hun hele leven kennen zijn vandaag de dag aangeschoten wild………

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s