Nieuw

PVV tegen voorstel van kinderombudsman om IS-kinderen terug te halen

Screenshot YouTube.

‘Haal IS-kinderen terug’: de haken en ogen aan de oproep van Kinderombudsman

De regering moet kinderen van Nederlandse jihadisten hier actief heen halen, vindt Kinderombudsman Margrite Kalverboer: ‘Niets doen is onacceptabel en in strijd met het Kinderrechtenverdrag.’ Haar pleidooi staat haaks op eerdere uitspraken van minister van Justitie Ferdinand Grapperhaus (CDA).

Nu terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) wordt weggevaagd in het Midden-Oosten willen veel Europese jihadisten terugkeren. Een deel van de Syriëgangers heeft in het kalifaat, zoals IS dat noemde, inmiddels een gezin gesticht.

Elsevier >>

Journaliste ter plaatse legt uit dat IS nog lang niet weg is.

Draadje:

The Logic Free Zone vindt het ook een slecht plan:

Doe mee met 8.265 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6769 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on PVV tegen voorstel van kinderombudsman om IS-kinderen terug te halen

 1. Van mij mogen ze dat kutwijf er ook heen sturen. Die is al sinds aanvang dom aan het lullen. Ze moest zo nodig op die plek. Die idiote wijven hebben er ook zonder problemen en hulp heen kunnen gaan met hun benen wijd gaan liggen en kinderen krijgen. Dus kunnen ze ook op eigen kracht terug komen. Maar liever niet.

  Like

 2. Horatius // april 19, 2018 om 16:26 //

  Kinderombudsman en Kinderrechtenverdrag?

  Je kan het zo gek niet bedenken in dit land of er is wel een ombudsman of vrouw in het leven geroepen om de belangen te verdedigen van alle mogelijke en onmogelijke groeperingen die zich gediscrimineerd kunnen voelen.

  Waar blijft echter de Autochtonenombudsman en het Autochtonenrechtenverdrag?

  Bij voorbaat per Links decreet afgeschaft in het kader van de diversiteit van onze samenleving!

  Ik hoor en lees overigens al enkele jaren dat de IS op sterven na dood is in Syrië en toch is het daar nog zeer onrustig en wil men de IS-strijders met hun gezinnen naar ons land halen om na een korte rehabilitatiecursus (o.l.v. Femke Halsema?) hier weer een nieuw bestaan op te bouwen.
  Je zal ze maar als buren hebben…

  De volgende dialoog is dan niet geheel denkbeeldig:

  ‘Buurvrouw, komt Achmed buiten spelen?’

  ‘Nee, vanmiddag niet, hij is nu druk bezig om zijn bomschoentjes in te lopen.’

  Liked by 2 people

 3. Kan die kinderombudsmuts alsjeblieft per direct verbannen worden uit ons land?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: