Nieuw

Massamigratie bedreigt onze toekomst

foto ter illustratie

Ondanks allerhande stoere tweets, blijft die massamigratie onverminderd verdergaan. Vorig jaar gebeurden nogmaals 32 000 naturalisaties. Er wordt met onze nationaliteit gesmeten zoals in de donkerste dagen met Guy Verhofstadt.

Alles samen liet de administratie van Theo Francken 136 000 allochtonen binnen in 2016. In 2020 is een meerderheid van Antwerpen van allochtone origine. Bij de 0-9-jarigen is dat nu zelfs al 74%. De Franse schrijver Renaud Camus spreekt van Le grand remplacement. Hiermee bedoelt hij de etnoculturele verdringing van de oorspronkelijke bewoners door massamigratie. Dat is ook precies wat er met dit massamigratiebeleid aan het gebeuren is. Wie de demografische explosie in Afrika naast de vergrijzing in Europa en de socio-economisch ongelijkheid legt, moet geen genie zijn om te begrijpen wat er op ons afkomt. We zitten nog maar aan het begin van het begin van de massamigratie. Dit is de eeuw van de demografie en massamigratie.

Tom van Grieken, Doorbraak >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9579 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Massamigratie bedreigt onze toekomst

 1. Het is zo, dat staat wel vast nu, het trieste is nog steeds dat het niet wordt gezien door te veel wegkijkers.
  Breng je het ter sprake in eigen kring, dan zijn er een paar, echt een paar mensen dus, die het ook zien, verder kijken ze je verbaasd en niet begrijpend of geirriteerd aan.
  Als we allemaal maar onze cappuccino of biertje kunnen zuipen, ach, zal wel meevallen allemaal
  Ik kook van binnen, bij het lezen en zien van wat er in hoog tempo plaats vind……….

  Like

 2. De Franse president Macron, één van de topfiguren van de extreemlinkse globalistische kabaal, heeft opnieuw zijn ware kleuren laten zien door afgelopen zaterdag in een TV interview te zeggen dat Europa zich moet opmaken voor een ‘ongekend aantal’ migranten uit Afrika, omdat het lot van Europa en Afrika ‘met elkaar verbonden zijn’. Kortom: Macron wil ‘Eurafrika’ creëren, en wees in dat kader op de Frans-Amerikaanse journalist Stephen Smith, die volgens de president ‘geweldig goed beschrijft’ hoe er in de komende 30 jaar tussen de 150 en 200 miljoen Afrikanen naar Europa zullen emigreren.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/04/Franse-president-Macron-pleit-voor-Eurafrika-200-miljoen-migranten-naar-Europa

  Like

 3. templars2017 // april 19, 2018 om 22:31 //

  Er is al een begin gemaakt in Griekenland, daar mogen de nieuw aangekomen crimi’s vrij bewegen ,als je denkt dat ze gaan in Griekenland blijven ben je goed mis ,heel dit zootje van vervanging kan veel sneller gaan dan je het kan voorstellen……..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s