Nieuw

Is zwarte koffie racistisch ?

Starbucks, fake coupon

Waarschijnlijk heb je de aankondiging van Starbucks gelezen dat ze volgende maand 8000 filialen in de Verenigde Staten sluiten om hun personeel een training over ‘racistische vooroordelen’ te geven.

Vorige week werden twee zwarte mannen gearresteerd toen zij op iemand wachten in een Starbuckswinkel in Philadelphia. Zij weigerden iets te bestellen en waren geen betalende klanten en in overtreding van de regels. Het voorval werd de winkelmanager kwalijk genomen en hij heeft inmiddels het bedrijf verlaten, maar dat was niet goed genoeg.

Nu krijgen 175 duizend Starbucks-werknemers dus een ‘race-sensitivity’ training.

Voor zwarten was het gelijk weer een pracht van een aanleiding om lekker te protesteren van hun uitkering, o nee toch niet want het regende.

We lezen nu dat een blanke Starbucks-barista “waarschijnlijk” het bedrijfsbeleid heeft geschonden toen ze een gratis koffie overhandigde aan een zwarte man die het eiste in naam van “race “reparations.”

Bryan Sharpe, die zichzelf op Twitter “Hotep Jesus” noemt, filmde zichzelf door een winkel van Starbucks binnen te gaan om een “gratis koffie” te eisen omdat ze “racistisch” zijn. Hij eiste de gratis koffie als middel van “rassen reparaties” – ja, echt. En hij kreeg het !

Het SJW race bias narrative is volledig omarmd door Starbucks – vandaar de corporate social conditioning oefening die bekend staat als “race bias” training. Maar het zal daar niet eindigen en sommige mensen zullen nooit gelukkig zijn, dus misschien zou het het beste zijn als Starbucks er maar meteen voor uit zou komen en zou zeggen dat ze niet langer blanke klanten zullen bedienen om te proberen de rassenvooroordelen te bestrijden die hen bezighouden ?

Bron:

https://altnewsmedia.net/general/is-black-coffee-racist/

Huilie-huilies in kwestie:

Zie ook:

Kogelwerend glas verboden in Philadelphia want racistisch – Kan gevoelens van microagressie oproepen bij negers

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.046 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9554 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

15 Comments on Is zwarte koffie racistisch ?

 1. Wat het allerergste is, is dat wanneer je geen hekel hebt aan zwarte mensen….je het bijna wel zou gaan krijgen door al dit soort krankzinnig gedoe over ras.

  Like

 2. dan heb je toch echt teveel vrije tijd.

  Like

 3. ja en blanke vla ook, niet te vergeten de jodekoeken en ga zo maar door. Maar daar hoor je die beroeps demonstranten niet over.

  Like

 4. Een zwarte gratis koffie geven is echt racistisch. Vijf jaar cel voor beiden.

  Liked by 1 persoon

 5. Oeps, ik heb thuis kozijnen van Surinaams hout, dat schijnt niet te werken. Zucht.

  Liked by 1 persoon

 6. skeeter // april 19, 2018 om 18:12 //

  BLDM

  Liked by 1 persoon

 7. templars2017 // april 19, 2018 om 20:13 //

  Het is de schuld van de koffie , die is zwart als hij gemaakt wordt.
  Melk is ook racistisch , die is van nature wit ,ook de geitemelk in Afrika is wit maar daar moeten we over zwijgen.
  Binnenkort mogen we geen croissantje meer kopen vanwege racistisch, nochtans heeft dit gebakje en historische achtergrond.
  Het is ontsproten aan de geest van de Oostenrijkers in Wenen anno 1683 ,toen de Turken daar, met behulp van de toenmalige Poolse koning, in de pan zijn gehakt werd de overwinning gevierd met een nieuw soort gebakje , een bruin tot donkerbruin gebak van bladerdeeg in de vorm van een halve maan het middelste deel va het koekje verwees naar de tulbanden die de Turken droegen.
  Dat het een duidelijke verwijzing is ,nog altijd, voor de redding van Europa is voor de meesten onder ons niet eens gekend.
  Hoelang voor we ook dit niet meer gaan kunnen kopen?

  Like

 8. trebor2110 // april 19, 2018 om 23:16 //

  Koffie is helemaal niet zwart koffie is BRUIN , NIET ZWART .

  Like

 9. trebor2110 // april 19, 2018 om 23:17 //

  En neger zijn ook BRUIN en NIET ZWART

  Like

 10. ik begin steeds beter te begrijpen waarom ik me koffie zwart drink

  Like

 11. Die negers met hun rassereparatie zijn volkomen geschift. Ze moeten juist blij zijn dat die slavedrijvers indertijd hun voorouders naar Amerika hebben getransporteerd.
  In de VS hebben ze nu tenminste nog zicht op een goed leven en een goede toekomst. Woon je daarentegen nu nog in Afrika, dan kun je het wel schudden. Dat is ook de reden dat ze daar in Afrika allemaal dobberneger willen worden en de Middellandse Zee willen overzwemmen naar Europa.

  Like

 12. Like

 13. Zwarte koffie is super racistisch want zwarte koffie is voor mij altijd bitter, dat doet zwarte koffie expres omdat ik blank ben. Precies, expresso.

  Like

 14. Mag ik van u een blanke vla een chocomel en een jodekoek en doe er nog maar een witte motor bij koffie verkeerd we hebben er zin an.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s