Nieuw

Ik wil ook personeel om mijn wc schoon te maken… U ook?

Er zijn in ons land mensen die denken dat er voor hun andere regels gelden dan voor een ander… Mensen die verwachten dat de Nederlandse regels, wetten, normen en waarden niet voor hun gelden. En dat voor hun, omdat ze zo speciaal zijn, denken ze, er dingen aangepast of meer luxueus zouden moeten zijn. Deze voornamelijk nieuwe mensen die met zijn allen na een lange tocht vanuit een ver land per vliegtuig of boot zijn ondergebracht in een azc en die nu personeel willen om hun eigen zooi op te ruimen. Deze mensen zijn niet dankbaar voor het gratis eten, hun gratis onderkomen, hun gratis leefgeld en ov-kaart, en voor de hulp die ze geboden wordt, nee ze gaan eisen, en nu nog, zo zeggen ze, beschaafd… Wat dat dan ook mag betekenen. Maar goed, als ze het zo slecht hebben met al die gratis voorzieningen dan gaan ze toch gewoon terug naar daar waar ze vandaan kwamen.

Door Elise Nijmegen

Of misschien als hun asielaanvragen niet toegekend worden dan kunnen ze zich nog altijd voegen bij die illegale dwazen in Amsterdam die huizen hebben gekraakt. Die hebben dezelfde onrealistische en narcistische mentaliteit. Uitgeprocedeerd = illegaal = wegwezen!!! Geen speciale regeltjes, geen speciale behandeling maar dan moet de politiek dat wel handhaven. En niet zoals nu al jaren gebeurt, de islamitische bevolking voortrekken en de internationale belangen voor die van de Nederlandse belangen zetten.

We zitten met een kabinet waar bijna niemand vertrouwen in heeft, we hebben gezien wat er onder leiding van Rutte met ons land is gebeurd de afgelopen jaren, overal schrijnende toestanden en tekorten door bezuinigingen, terwijl er miljarden en miljarden naar de EU, Turkije en ontwikkelingssamenwerking zijn gegaan. Van mij mag dit kabinet, dat slaafs het EU-plan uitvoert vallen. Tijd voor een nationalistisch beleid, dat is wat Nederland nodig heeft, en respect voor de Visegrad landen die dat beleid wel voeren.

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

14 Comments on Ik wil ook personeel om mijn wc schoon te maken… U ook?

 1. Republikein // april 19, 2018 om 23:02 //

  Als je personeel nodig hebt moet je goed betalen, duidelijk?

  Like

 2. Praatjes makers, in hun land stellen misschien iets voor, maar hier zijn het gewoon parasieten.

  Like

 3. idd republikein

  Als je een schoonmaker wilt moet je goed betalen.

  Heb er ook een , maar die betaal ik goed,want dame doet haar werk goed.

  Kan als je goede baan hebt, maar die parasieten zullen het toch echt zelf moeten doen en ze moeten hun ondankbare smoel houden en gewoon de plee schoonmaken.

  Punt uit!!

  Like

 4. Republikein // april 19, 2018 om 23:42 //

  Gelukkig met een punt, anders ontploft je kont, punt.
  Overigens, heb pas 46 jaar een schoonmaakster.
  Geldkwestie.

  Like

 5. templars2017 // april 20, 2018 om 02:00 //

  Iets essentieel als een wc moet je onderhouden ,kwestie van zelfrespect en hygiëne ,het vertikken van het zelf te doen is en teken dat ze het niet kennen .
  Wat ze niet kennen hebben ze ook niet ,logisch lijkt me ?
  Wat komen ze dan hier een grote toeter opzetten dat iemand anders hun rotzooi moet opkuisen omdat ze niet weten wat het is?
  Ze weten zelfs niet hoe het te gebruiken , laat staan dat ze het dan kunnen onderhouden ,dus als ze het niet kunnen en niet willen kunnen geef ze een emmer dat is veel en veel simpeler, en wedden dat ze dat wel kennen , enkel oppassen dat ze niet gaan ruzie maken want één emmer gebruiken is minder werk dan elk zijn emmer ,zo maken ze van ieder punt een probleem…….

  Like

 6. Vanaf dag één dat zo’n leugenaar een voet over de drempel zet, van welke soort opvang dan ook, hoort hij ingedeeld te worden in een werkploeg. Schoonmaak, keukenwerk, tuinonderhoud, etc. etc. Alles behalve bewaking. Dat is realistisch , iets waar ze bij het COA weinig mee kunnen beginnen. Geen tijd meer om de hele dag rond te hangen en te janken over ontbrekende luxe. Misschien zijn ze dan rap de grens over, om bij Mutti Merkel te klagen over de ontbrekende werkster.

  Like

 7. skeeter // april 20, 2018 om 04:55 //

  flikker die parasieten in een varkenshok zodat ze hun eigen stront door de roosters kunnen trappen.

  Liked by 1 persoon

 8. Republikein // april 20, 2018 om 05:02 //

  Liefst helegaar niemand naar binnen, schijnt niet te kunnen.

  Like

 9. Duchesne // april 20, 2018 om 09:21 //

  Kun je nagaan hoe al dat geimporteerde goud straks voor ons gaat zorgen, zoals beloofd door onze “leiders”…

  …wanneer mogen we beginnen ze op te eten?

  Like

 10. Republikein // april 20, 2018 om 11:04 //

  Ik heb altijd gestreefd naar een baan waarin ik ’s morgens vrij was en ’s middags niet hoefde te komen.
  Het is me nooit gelukt en dat is mijn straf als blanke racist.
  Deze goedbetaalde baan wordt nu sinds jaar en dag voorbehouden voor diegenen die hier tijdelijk zijn en weer richting huis varen als de vrede is aangekomen.
  Hedde ge een gleuf?

  Like

 11. Republikein // april 20, 2018 om 11:55 //

  Normvervaging is bonton, positieve discriminatie, Citotoetsen zijn niet meer relevant en spreken over laag_ en/of hoogopgeleiden is discriminatie.
  Ondertussen hebben de pensioenfondsen weer een stok gevonden om de hond te slaan, met een mogelijke korting.
  Gevalletjes ziek zwak en misselijk moeten betaald kunnen blijven, en heb al reeds een paar lekkere bakkies racistische koffie op, zwart met suiker.
  Don’t go with the flow.

  Like

 12. Bij kop en kont en weer terug de middellandse zee over.

  Like

 13. Die parasieten zijn kennelijk gewenst dat hun tot slaaf gemaakt (kind-)vrouwtjes het vuile werk opknappen. Maar ja, die hebben ze voor het gemak achtergelaten in het land waaruit ze zéggen te moeten vluchten.Vrouwen en kinderen verkeren kennelijk niet in gevaar, maar dit terzijde….

  Like

 14. paulzwueste // april 21, 2018 om 17:30 //

  ’n Postbode is een gelukkig man die van gleuf tot gleuf gaat.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s