Nieuw

EU-parlement eist dat de EU geld beschikbaar stelt om Europese burgers te hersenspoelen

Dat is dus geld wat eerst onder dwang van diezelfde burgers geroofd is.

De EU moet de portemonnee trekken voor hulpclubs die Europese waarden als democratie promoten binnen de EU. Het Europees Parlement eist dat de Europese Commissie met een concreet voorstel hiertoe komt.

Een grote meerderheid van 489 tegen 137 Europarlementariërs heeft ingestemd met het voorstel. Het Parlement eist dat het nieuwe fonds minstens zo groot gaat worden als het al bestaande fonds voor de promotie van democratie buiten de Unie en waar in de huidige meerjarenbegroting ruim 1,3 miljard euro voor is uitgetrokken.

De stap is ingegeven door het feit dat democratische waarden in landen als Hongarije en Polen zwaar onder druk staan. Telegraaf >>

Er was media-bias, oei oei oei, tijdens de Hongaarse verkiezingen stelt Verhofstadt, die zeker nog nooit Nederlandse verkiezingen heeft meegemaakt.

Het schertsfiguur hierboven durft het over democratie te hebben, terwijl hij zelf slechts een betaalde marionet is.

En dat onderzoek waar Verhofstadt naar verwijst is uitgevoerd door Judith Sargentini, die ook op de lijst van 226 EU-parlementariërs staat die Soros in zijn zak heeft.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9327 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on EU-parlement eist dat de EU geld beschikbaar stelt om Europese burgers te hersenspoelen

 1. templars2017 // april 19, 2018 om 22:00 //

  Die marionet zou beter eens flink zijn mond gespoeld worden ,de leugens en vooringenomen uitspraken die daar uitkomen zijn echt niet om aan te horen, in zijn tijd dat hij hier premier was in België heeft hij hier goed de boel om zeep geholpen ,zo goed dat hij per direct in Europa aan de slag kon ,de rest is geschiedenis……………………

  Like

 2. paulzwueste // april 20, 2018 om 17:58 //

  Die Verhofstad heeft een hele duidelijke scheiding in het midden…boven op zijn hoofd.
  Zo’n scheiding kan handig zijn bij het vaststellen van de windrichting…

  Like

 3. Juan Pan Blanco // april 24, 2018 om 01:51 //

  Ik heb bewust niet meer naar vhfdt gekeken want dan is direct mijn dag om zeep. Hoe is’t in Godsnaam ooit zover gekomen?

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. 1 misdadig pot nat! | Nageltjes

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s