Nieuw

Erg hè… Maar we denken er gewoon niet aan!

Echt erg hè, als je erover nadenkt. Die meisjes van rond de 10 jaar die met een man van middelbare leeftijd moeten trouwen omdat dat sinds de middeleeuwen het gebruik is bij de islamgelovige. Niet te begrijpen voor ons vrijgevochten Nederlanders want het is gewoon pedofilie en er is niets wat dat goed kan praten… Je moet met je handen van kinderen afblijven!

Door Elise Nijmegen

Het is natuurlijk makkelijker om er niet over na te denken, over de slachtoffers. Over de pijn, lichamelijk en geestelijk die ze hebben opgelopen. De onwerkelijkheid van wat die mensen overkomt, de chaos die ze overvalt, de slachtoffers van verkrachtingen en berovingen die toch vaak gedaan worden door islamitische daders.

Maar de autoverkopen zullen wel gestegen zijn in Nederland want er vliegt er elke dag wel 1 in de fik… En de verkoop van scooters ook aangezien dat het vervoersmiddel van voorkeur is bij vele daders. En er zullen ook wel veel nieuwe bedrijven zijn bijgekomen alleen misschien toch niet zoveel als er failliet zijn gegaan.

Verder staan we ook niet stil bij het feit dat door schuld van verkeerd beleid onder leiding van Rutte er op vele verschillende terreinen tekorten zijn ontstaan wat in de praktijk, dagelijks dus, leidt tot schrijnende toestanden, naar huis gestuurde klassen, mensen die niet of niet tijdig hulp krijgen, dieren die men laat verhongeren op de Oostvaardersplassen, kinderen die in armoede leven, gemeentes die kampen met miljoenen tekorten en aangiftes die niet worden behandeld.

Laten we vooral niet nadenken over de toekomst van Nederland en onze kinderen en net blijven doen alsof het niet zo is en de stilte die door de politiek is opgelegd vooral niet verbreken…

Door Elise Nijmegen

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

15 Comments on Erg hè… Maar we denken er gewoon niet aan!

 1. Hoe kan je geil worden van een kind?

  Like

 2. trebor2110 // april 19, 2018 om 23:11 //

  Die meisjes van rond de 10 jaar die met een man van middelbare leeftijd moeten trouwen

  2 keer die in een zin kan er niet beter ,De meisje van rond de 10 jaar die met een man , staan .
  ????

  Like

 3. polderboy // april 20, 2018 om 00:52 //

  Psychologische reactie, wegkijken.

  Toegegeven, het zijn niet degenen die de heldenrol in de overleveringen, maar ook de kunst en de literatuur toebedeeld krijgen, de wegkijkers.

  Like

 4. templars2017 // april 20, 2018 om 01:35 //

  Je kan er van maken wat je wil, maar in de kinderrechten staat nergens dat een kind kan verplicht worden te huwen , in tegendeel ,het moet beschermd worden tegen alle mogelijke invloeden die de normale ontwikkeling geestelijk en lichamelijk in de weg zouden staan.
  De rechten van een kind worden met de voeten getreden door iedereen die zich schuldig maakt aan het tolereren ,goedkeuren ,organiseren van een dergelijk huwelijk.
  De religie die dit heeft moet verbannen worden ,het is een psychologische marteling een kind te doen leven als een volwassene.
  De regering draagt een verpletterende verantwoordelijkheid indien ze dit niet bestrijd met alle mogelijke middelen.
  Wegkijken hier is een crimineel feit dat ,indien vastgesteld ,met de strengste normen moet worden gestraft.

  Like

 5. skeeter // april 20, 2018 om 04:29 //

  trebor, gewoon die of de weglaten? zelluf ook geen ster in AB

  Like

 6. Duchesne // april 20, 2018 om 09:19 //

  Ik had ooit een discussie met een Jehova getuige, het ging erom dat als je kinderen vanaf jongs af aan met een godsdienst laat opgroeien je feitelijk de godsdienst beledigd.
  Je maakt namelijk de vrije keuze kapot, en daarmee de essentie van godsdienst, het geloven. Er is geen ontdekking en gevoel van geloof maar een opgelegde voel en denkwijze.
  Welke “god” wil er nu volgelingen die niets begrijpen maar enkel als papagaaien de genoemde woorden herhalen en herhalen….

  Geloven kun je enkel uit eigen beweging, niet uit opvoeding of dwang. Dat noemen we hersenspoeling, vroeger was er geen woord voor, toen priesters nog heilig waren en van pedofielen in de kerk geen woord werd gezegd.

  Een jonge mens groeit op en ontwikkeld zich in de pubertijd tot een zelfstandig denkend mens, als alles goed gaat.
  Wanneer een kind al voor die tijd moet trouwen, sex moet hebben en al moet voortplanten hebben we het niet over een mens maar een kapotgemaakt mens in wording, maar ook een slaaf vanaf geboorte.

  Wist u dat veel kinderen van ons ras met school naar moskeenen op bezoek gaan, nota bene de plaats waar slavernij en onderdrukking van vrouwen als juist word gepredikt?
  En dat er schooljuffouwen zijn die het geweldig mooi vinden, al die tegeltjes en lange gewaden, zoals slaven geil worden van kettingen en stokslagen…..en dat zijn dus de leerkrachten die uw kind iets leren….

  ….worden we al wakker?

  ….zolang voorlichting niet algemeen is kan dit soort ellende doorgaan, de pers en overhedi hebben hierin een grote rol en ze verzaken opzettelijk hun taak.

  het is onverenigbaar met onze grondwet dat een sekte de status krijgt van godsdienst en vervolgens vrijuit al onze andere wetten mag overtreden.

  Islam heeft een status aparte binnen een democratie, waar gelijkheid per definitie onmogelijk is en respect voor andere geloven een onmogelijkheid die enkel met bloed kan worden ‘gereinigd”.
  Wat zijn een grondwet en een wetboek waard als voor alle regels een ontheffing is mits men lid is van een bepaalde sekte…..

  ….en waarom zouden wij als burgers nog luisteren of meedoen…..

  schrijven op fenixx is eigenlijk spreken voor het thuisfront, de meeste mensen snappen al wat er aan de hand is. Het zijn al die anderen die wakker moeten worden…

  Like

 7. scherpschutter1943 // april 20, 2018 om 10:31 //

  We kunnen er uren over blijven discussiëren maar ik ben en blijf van mening dat moslim’s vanaf de moedermelk worden opgevoed met de in mijn ogen verkeerde normen en waarden. Een moslim heeft geen geweten als het gaat om behandeling van niet-moslims. De moslim mag, nee moet, zelfs de niet-moslim doden. Zolang er nog mensen in het westen zijn die dit soort dingen niet geloven of bagatelliseren, zijn we in het westen, in gevaar. ELKE MOSLIM IS EEN POTENTIELE MOORDENAAR.
  Lees de koran en neem alles wat daarin staat, letterlijk want vandaag de dag gebeurt het nog net zo als toen duizend jaar geleden. De koran wordt gesubsidieerd door het nederlands-islamitisch genootschap, op kosten van de nl.belastingbetaler. Wij betalen dus mee aan onze eigen ondergang.

  Liked by 2 people

 8. Achtjarig kindbruidje dood gebloed tijdens de huwelijksnacht.

  Ein achtjähriges Mädchen starb, weil sein erwachsener Ehemann in der Hochzeitsnacht mit ihm Geschlechtsverkehr hatte – es verblutete anschließend. Zuvor war das Kind an ihn „verkauft“ worden.

  Der Tod einer acht Jahre alten sogenannten Kindsbraut schockiert viele Menschen auf der Arabischen Halbinsel.

  Die kleine Rawan war laut Medienberichten vom Montag am vergangenen Samstag während ihrer „Hochzeitsnacht“ in einem Hotel der jemenitischen Stadt Hardh gestorben. Ihre Gebärmutter riss durch den Geschlechtsverkehr mit dem erwachsenen „Bräutigam“.

  Der Mann, der dem angrenzenden Saudi-Arabien stammt, sei bislang nicht festgenommen worden. Das sagte Um Kalthum al-Schami, eine Aktivistin der Organisation Demokratische Schule in der Nachbarstadt Saada, unter Berufung auf Informanten in Haradh.

  Al-Schami berichtete weiter, Rawan sei binnen einer Woche bereits das zweite Mädchen, dass nach der Verheiratung mit einem erwachsenen Mann gestorben sei.

  Zuvor starb eine 12-Jährige unter ähnlichen Umständen
  Vier Tage vor ihrem Tod sei in der selben Region bereits eine Zwölfjährige unter ähnlichen Umständen in der Hochzeitsnacht ums Leben gekommen. Dieses Mädchen habe mit seinen Eltern in einem Flüchtlingslager in der Nähe der Grenze zu Saudi-Arabien gelebt.

  Nach Angaben von Menschenrechtlern hatte Rawans Stiefvater für das Mädchen von dem Saudi 10.000 Rial (2024 Euro) erhalten. Der leibliche Vater des Kindes ist nach Informationen des Jemenitischen Zentrums für Menschenrechte tot.

  Anzeige

  Die Website „Gulfnews“ zitierte am Montag aus diversen Blogs in der Region, in denen harte Strafen für den Bräutigam gefordert werden, der fünf Mal so alt wie seine „Frau“ war. Der Mann habe sich wie ein „Tier“ verhalten, heißt es dort unter anderem.

  Verheiratung von Mädchen ist im Jemen verbreitet
  Ein Mitarbeiter des Jemenitischen Zentrums für Menschenrechte sagte: „Wir wiederholen nach diesem schrecklichen Fall unsere Forderung nach einem Gesetz, das für Eheleute ein Mindestalter von 18 Jahren vorschreibt.“

  Islamistische Politiker hatten im Jemen schon mehrfach entsprechende Gesetzesvorlagen zu Fall gebracht. Die Verheiratung minderjähriger Mädchen ist im Jemen relativ weit verbreitet, was auch an der großen Armut in dem strukturschwachen Land liegt.

  2008 sorgte der Fall der zehnjährigen Nudschud Ali für Aufsehen, die vor einem Gericht in Sanaa ihre Scheidung erstritt. Einer Erhebung der jemenitischen Regierung zufolge heiraten ein Viertel der jemenitischen Frauen schon vor ihrem 15. Geburtstag.

  Der Verweis auf den Propheten Mohammed
  „Die Verheiratung von sehr jungen Mädchen ist leider Alltag in unserem Land, und die Medien berichten nur darüber, wenn eines der Kinder stirbt“, sagte Amal al-Bascha, eine Aktivistin aus Sanaa.

  Das Argument der Islamisten gegen die Einführung eines Mindestalters sei oft, dass der Prophet Mohammed seine Frau Aischa angeblich auch im Kindesalter geheiratet habe. Ihre Organisation, das Mohn-Forum, werde trotzdem weiter versuchen, gegen die Verheiratung von Kindern zu kämpfen.

  https://www.welt.de/vermischtes/article119841233/Achtjaehrige-Kindsbraut-verblutet-in-Hochzeitsnacht.html?wtmc=socialmedia.twitter.shared.web

  Like

 9. Republikein // april 20, 2018 om 11:34 //

  Heb jij al klaks?

  Like

 10. Rep, ik heb er net weer een paar gehaald.

  Like

 11. Republikein // april 20, 2018 om 14:27 //

  Een zeer prettig artikel Esp, hoop doet leven.
  Alcohol is een natuurproduct dus prima kassie.
  Ik ben ook gek met de natuur.
  Jaren geleden kwam ik thuis na een avondje stappen, letterlijk ook, want met benenwagen, en voor mijn huis staat een grote boom die ik stevig het beste wenste voor de verdere nacht, en niet dat het toen echt tot me doordrong.
  Enfin, de volgende ochtend, kan ook middag geweest zijn, voelde me’n voorhoofd wat vreemd.
  Zat er een kilo boomschors aan.

  Like

 12. Zou het kunnen dat die kindhuwelijken straks gebruikt worden om de progressieve wens van legale pedofilie mogelijk te maken? Incest wordt inmiddels ook al gepromoot door de (((media))) dus het zou zo maar kunnen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s