Nieuw

Voormalig baas van de Mossad geeft toe dat Israël Al-Qaeda helpt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9586 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

8 Comments on Voormalig baas van de Mossad geeft toe dat Israël Al-Qaeda helpt

 1. likudnl // april 19, 2018 om 21:14 //

  Dit is een hoax. Israel helpt alle gewonden uit Syrie die zich melden, ongeacht tot welke groep zij behoren.

  Like

 2. skeeter // april 19, 2018 om 22:46 //

  Alle joden riepen in koor voor bommen gooien op assad toen de zgn gif gas aanval bekend werd.
  Viel helemaal niet op.

  Liked by 1 persoon

 3. Zionisten hebben 117 jaar geleden besloten dat zij de vertegenwoordigers van alle Joden op aarde zijn. Dat hebben zijzelf bepaald. Er zijn nooit democratische verkiezingen geweest onder Joden om de Zionisten aan te wijzen als vertegenwoordigers van de Joden.

  Like

 4. Like

 5. @@likudnl // april 19, 2018 om 21:14 //

  Natuurlijk (Likud). Israël heeft geen belangen in de regio en doet alles vanuit puur altruïsme. Schei toch uit. Israël is een criminele schurkenstaat gebaseerd op grove leugens en manipulatie. Haar criminele gedrag is niet langer te verdoezelen.

  Like

 6. Daniel
  Als ik je reactie zo lees dan heb ik het idee dat je van mening bent dat Israël beter opgeheven kan worden. Als Israël zichzelf opheft dan moeten ze het land terugbrengen naar hoe ze het in ’48 aantroffen, ben benieuwd hoeveel interesse er dan nog voor is. Datzelfde geldt voor Zuid-Afrika, de blanken moeten daar weg maar niet nadat ze het land hebben teruggebracht naar hoe ze het toentertijd aantroffen, helemaal leeg, wedden dat er dan geen zwarte meer is die er nog interesse in heeft.

  Achteraf gezien had wat mij betreft Israël inderdaad beter niet gesticht kunnen worden en misschien is het inderdaad ook beter wanneer de joden daar vertrekken maar wel onder één voorwaarde en dat is dat alle moslims Europa verlaten, de joden die dan uit Israël zijn vertrokken zijn dan uiteraard welkom in Europa. Goed voorstel? Geven en nemen, joden daar weg moslims hier weg. Ik teken daar voor, jij ook?

  Like

 7. @ Adriaan Jansens // april 22, 2018 om 12:00

  daar hebben wij hier toch echt een beter stuk over staan:

  https://fenixx.org/2017/11/14/raqqas-smerige-geheim-jihadisten-onderweg-naar-europa/

  en bijbehorende video:

  https://fenixx.org/2017/11/15/fall-of-raqqa-the-secret-deal-video/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s