Nieuw

Avicenna College moslimschool met marmeren vloeren en kroonluchters

Door: Maarten Ritman

ROTTERDAM – De verbouwing van de islamitische middelbare school Avicenna College in Rotterdam heeft miljoenen euro’s extra gekost omdat er marmeren vloeren en kroonluchters in moesten. Leefbaar Rotterdam eist daarom nu geld terug.

Het Avicenna College is de opvolger van de omstreden Ibn Ghaldoun school op Zuid. Daar was het onderwijs ondermaats en waren er financiële problemen. Na examenfraude waarbij leerlingen examens hadden ontvreemd en doorverkocht, volgde een faillissement en ging de school uiteindelijk door onder een nieuwe naam.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1935000/school-hoeft-geen-paleis-voor-sultan-te-zijn

Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6029 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Avicenna College moslimschool met marmeren vloeren en kroonluchters

  1. Ah, je was me voor 😉

    Like

  2. Voor het nieuwe Herrenvolk is alleen het beste goed genoeg.

    Liked by 1 persoon

  3. Degenen die de subsidie verleend hebben zijn toch (mede) verantwoordelijk, en zo niet dan zijn ze besodemieterd. Ik vrees het al tijden, er wordt op grote schaal geroofd uit de staatsruif door onrechtmatig toegekende subsidies, dat is big business.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s