Nieuw

Afrikaan snijdt baby hoofd af en niemand in Duitsland rapporteert erover.

Foto: Ter illustratie. Bron: Freeimages / Auteur: Flavio Takemoto

Hoe een zwarte Afrikaanse vluchteling met een mes in het midden van het Hamburger treinstation het hoofd van een baby afsnijdt, de Duitse moeder neersteekt, maar de politici en de pers deze wrede “gebeurtenis” gewoon niet willen melden.

We kennen de beelden uit Afrika van steniging, onthoofding en verbrandingen die deel uitmaken van het dagelijks leven daar.

Maar als zoiets midden in Hamburg gebeurt, en met een Duitser, dan wordt er een dekmantelkartel gevormd, zoals gebeurde bij de gruwelijke moord op Sandra P en haar baby op 12 april op Jungfernstieg in Hamburg, zoals onderzoek naar de Truth24 heeft aangetoond. De moeder laat 4 weeskinderen achter. We hebben al verslag gedaan van de zaak, net als anderen, maar de wreedheid was nog niet onder onze aandacht gebracht.

Nieuwsfrequent >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Afrikaan snijdt baby hoofd af en niemand in Duitsland rapporteert erover.

 1. Fubar….dit bericht geplaatst op tweeter.
  Ik kreeg vanmorgen een bericht van een klacht door de Duitse Politie over mijn tweet mbt de laatste aanslag met een busje. Tweeter oordeelde dat mijn tweet geen enkele strafbare feiten inhield en dus geplaatst mocht worden.

  Like

 2. Twitter

  Hallo,

  We hebben klant over je account @DTessers ontvangen vanwege de volgende inhoud.

  Tweet-ID: 982636363341357057
  Tweettekst: @Polizei_nrw_ms Islam ist keine friede aber mit hass und morten alle unglaublichen…..Christenen und Juden. Wieder ein anschlag wie Nice und die Weihnachtsmarkt im Berlin. Mann hat nichts gelernt. Sliesche die Grenze.

  We hebben de gerapporteerde inhoud bekeken maar deze overtreedt de Twitter-regels (https://support.twitter.com/articles/18311) of toepasselijke wetgeving niet. Daarom nemen we nu geen maatregelen.

  Met vriendelijke groeten,

  Twitter

  Like

 3. templars2017 // april 19, 2018 om 22:04 //

  Dan is er toch iets van naar buiten getreden ,wij hebben het intern doorgegeven en het is verspreid ,echter niet openbaar ,hoeveel en waar is dus niet gekend,.
  Het is eigen aan het probleem dat dergelijke berichten dood en begraven worden, het is heel slecht voor het imago van de importeurs van de religie van de vrede.

  Like

 4. Recap since de mainstain media een heel ander filmpje laat zien (leugenpresse) waar er niets wordt meegedeeld alleen dat et kind ter plaatse overleden is .
  Neeeee echt waar joh ? tja lijkt me een logisch gevolg als je kop eraf gesneden wordt onder het gejuich van allah uakbar .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s