Nieuw

Orléans: Politie moet optreden tegen massale straatgebeden door mohammedanen

De politie in de Franse stad Orléans zal ervoor zorgen dat allah aanbidders stoppen met het gebruiken van de openbare weg om te bidden nadat de bewoners naar het stadsbestuur schreven om te klagen.

De voornaamste klacht tegen het straatgebed kwam van een boze bewoner die woonde aan de Rue de Limare, waar de Ibn-Badis moskee ligt, bericht ‘Magcentre’.

De bewoner stuurde een foto van islamitische gelovigen die buiten de moskee op straat baden en vroegen: “Is dit wettelijk toegestaan? Zo neen, welke stappen zal u ondernemen om ervoor te zorgen dat de Republikeinse wetgeving wordt nageleefd?

Plaatsvervangend burgemeester van Openbare Veiligheid Olivier Geffroy zou onmiddellijk in contact zijn gereden met de hoofden van de moskee om de straatgebeden aan te pakken die onwettig zijn vanwege de Franse seculiere wetten, bekend als Laïcité.

“Vanochtend ontving ik de verantwoordelijken van de gebedsruimte. Ik vertelde hen dat het verboden is om de openbare ruimte te gebruiken voor hun gebed, waarmee zij volledig akkoord gingen,” aldus bovengenoemde Geffroy.

“Zij vertelden me dat het fenomeen zeer punctueel was en zij hun aanwezigheid bij de ingang, op de Rue de Limare, zouden versterken, zodat het fenomeen ophoudt,” hij zei.

“De vicevoorzitter van de Ibn Badiss-vereniging, de heer Benhammou, vertelde me dat hij zelf met twee andere mensen aanwezig zou zijn. Zij beloofden ook de tapijtsnuffelaars nog eens op het verbod te wijzen, op straffe van uitsluiting van de moskee,” zei M. Geffroy.

De locoburgemeester zei ook dat de politie ook bij de hand zou zijn om ervoor te zorgen dat het straatgebed ophoudt.

Moslims die op straat bidden in Franse steden is al jaren een constante kwestie, ondanks de praktijk is illegaal.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2018/04/18/police-forced-act-muslim-street-prayers-residents-complain/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

8 Comments on Orléans: Politie moet optreden tegen massale straatgebeden door mohammedanen

 1. Duchesne // april 19, 2018 om 17:24 //

  Naar ik opving gaat deze Ramadan maand anders worden dan alle ervoor. Macht komt voor uit geweld, en wie het geweld door anderen laat plegen en zelf over vrede onderhandeld krijgt de winst van alle misdaden uitgekeerd, keer op keer, omdat hen aan de andere kant van de tafel geweld niet begrijpen en zelfrespect niet kennen.

  De grootste winst zit in de suggestie van algehele eenheid en macht, het middel tot toezegging en overgave zit in tijdelijke garanties voor onderhandelaars en kisten met waardevolle zaken die ze mogen behouden, voor het moment.

  Het bidden en het prediken van de dood van het gastland en diens bewoners op de straten is vooral een machtsvertoon voor de eigen moskee, waarbij keer op keer de meute hechter word gehersenspoeld, tot enkel een woord genoeg is om te gaan moorden in naam van de sekteleer.

  Alsof je een uitgehongerde ratten kolonie inschakeld om op de baby te passen….

  Liked by 1 persoon

 2. templars2017 // april 19, 2018 om 21:49 //

  Je hebt overschot van gelijk ,ze worden met de dag brutaler ,en wij “toleranter ” met de dag, het kan bij sommige zaken geen kwaad om een beetje water bij de wijn te doen, als alle partijen het doen tenminste.
  Maar hier in deze problematiek is het niet zo ,hier wordt geeïst dat wij altijd water in de wijn doen ,heden ten dage hebben we geen wijn meer over ,het is allemaal water geworden ………..

  Like

 3. antiislamnu // april 19, 2018 om 21:50 //

  Islam verbieden zijn we van het gezeik af

  Like

 4. SCHIETEN, AK47 dat is de oplossing, moet jij eens zien en elke zeikende whiny leftwing bitch die er wat van zegt of er iets van vind een tattoo op zn kop zetten in het arabisch, ik ben HOMO en boven afghanistan eruit pleuren, het vliegtuig natuurlijk!

  Like

 5. The sheep are inviting the wolves to Europe. Europeans will be dead meat in 20 years. That’s why America keeps the second amendment.

  Like

 6. Karel Dokter // april 20, 2018 om 10:28 //

  Allahschreeuwers die straten blokkeren, zgn om tot hun verzonnen god allah te bidden, doen dat enkel als provocatie. Met bidden heeft dat niks te maken. Straten blokkeren heeft tot doel de zichtbaarheid van de islam in het westen op te voeren. De hoofddoek ook.
  Die heeft dezelfde functie, hetgeen Ephimenco in zijn bestseller Het Land van Theo van Gogh
  heeft uitgelegd en geldt voor alle uitwassen van de islam.
  Straten blokkeren is onderdeel van Het Project.
  http://antivenin.blogspot.nl/2013/09/flashback-het-moslim-broederschap.html

  Liked by 1 persoon

 7. Karel Dokter // april 21, 2018 om 10:13 //

  Aanschouwelijk onderwijs, bedoeld voor de Nieuwe NSB, de linkse kerk, etc

  Like

 8. Dat is het enigste wat dat geteisum kan, provoceren, niks anders dan provoceren.
  Dat doen die kopvodden precies hetzelfde, omdat ze weten dat de meeste westerlingen d`r eigen kapot ergeren aan die lappen stof en daarom doet al dat geteisum het!!
  En doordat er linkse gekkies en deregering op hun`zogenaamd zielige handjes` zijn word de provocatie met de dag erger!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s