Nieuw

Rechtse regering Oostenrijk hervormt vreemdelingrecht

Sebastian Kurz. Foto: Kremlin.ru.

De nieuwe rechtse Oostenrijkse regering zal het vreemdelingenrecht grondig hervormen. Hoewel de nieuwe regering pas in december aantrad, ontbreekt het haar niet aan dadendrang. De afgelopen maanden werd ook al groen licht gegeven voor een hoofddoekenverbod op basis- en kleuterscholen. Ook het geplande rookverbod in de horeca werd geschrapt. SCEPTR lijst de plannen en de verwezenlijkingen op.

Deze week lanceerde de Oostenrijkse regering een nieuw voorstel tot amendering van het vreemdelingenrecht in de ministerraad. De rechtsnationalistische regeringspartij FPÖ maakt zich sterk dat het wetsvoorstel duidelijk haar signatuur draagt.

Sceptr >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Rechtse regering Oostenrijk hervormt vreemdelingrecht

 1. Min of meer anti-soros. Zeker frappant i.v.m. dat roken. Weet wel zeker dat dit uit linkse hoek komt. Roken verbieden, maar wel zelf stiekeme coke-seksfeestjes organiseren.
  Oftewel water prediken en wijn drinken.
  Het roken verbieden is niet bedoeld vanwege de zorg om u en ik i.v.m. kanker, maar is bedoeld om onze uitgaanscultuur te breken en op te heffen, zodat die derde wereld engerds lekker unnen doen wat ze willen en wij dan zeker bang en bibberend thuis zitten en allemaal in een isolement raken. DE BEUK IN DIE REGELS VAN HUN!

  Liked by 1 persoon

 2. correctie: kunnen doen wat ze willen.

  Like

 3. Ik ga bijna van Oostenrijk houden en van hun regering moet dagelijks kotsen van de regering in Nederland die Oplichtersbende VVD(Vereniging van Dieven) en Demonen 666 en nog Christelijk ook zeggen ze CDA (Christendom Daalt Allang)en CU(Christelijke Utopie)en dan doen of zij RECHTS zijn 😂😂😂😂😂

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s