Nieuw

Raad van bestuur: “geen probleem dat demente bejaarden in ons verpleegtehuis worden bestolen en mishandeld, is normaal – alleen blanke xenofobe racisten zeuren daarover”

Club Multi Culti

Meerdere bewoners van het Rotterdamse verpleeghuis De Leeuwenhoek zijn afgelopen jaar mishandeld door verzorgend personeel en medebewoners.

Dat blijkt woensdag uit onderzoek van Trouw, dat onderzoek heeft gedaan naar De Leeuwenhoek. Op basis van getuigenverklaringen en documenten die het verhaal ondersteunen, meldt de krant dat het personeel fysiek geweld gebruikt en steelt. Ook zou cliënten medicatie worden onthouden.

Gijsbert van Herk, voorzitter van de raad van bestuur van Humanitas: “Als wij met de Nederlandse bril van een hbo-verpleegkundige uit Maastricht naar de zorg in De Leeuwenhoek kijken, ja, dan gebeuren er dingen die niet kunnen. Kijk je er met een Antilliaanse bril naar, dan vraag je je af: wat is het probleem?”

Nu.nl >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9580 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Raad van bestuur: “geen probleem dat demente bejaarden in ons verpleegtehuis worden bestolen en mishandeld, is normaal – alleen blanke xenofobe racisten zeuren daarover”

 1. Duchesne // april 18, 2018 om 15:35 //

  Multiculti………Goud?

  Er was al eerder een instelling voor geestelijk gehandicapte, vooral blanke kinderen, waar bij het allachtoon personeel het leuk vond ze te treiteren.
  Al die politici die nu tijdens hun carriere roepen dat het zo geweldig is om te mixen zullen straks na hun carriere bedenkingen en herzieningen hebben over hun eigen rol. Opeen of andere manier rijden ze eerst het paard dood om vervolgens te concluderen dat het niet zo slim was.

  Ik heb met eigen ogen in het Erasmus MC gezien hoe smerig een afdeling met bijna alleen maar allachtoon personeel kan zijn, met volle pispotten opgestapeld naast de bedden en de kots en bloedspetters op de infuushouders….voor nieuwe patienten. Dit was op de afdeling immunologie, besmettelijke ziekten zeg maar. Als je iets wil oplopen moet je daar zijn, waar ze een patient eerst onhygienisch opereren en vervolgens de openliggende etterende ontsteking aan de ruggengraat met fuckin’ trekzalf behandelen. Die man die daar lag te kreperen kan dat eenvoudig niet hebben overleefd…Medische zorg is net als de regering op het niveau “bananen geneeskunde” aangeland…..

  En waar kun je nog aan een bel trekken over misstanden waarbij ook acuut gehandeld word? Als je geluk hebt word je drie weken later gebeld om te vragen wat nu precies het probleem was…

  We worden steeds verder verwijderdvan informatie omdat het hele systeem van zorg en politiek begint vast te lopen. Zelf bij de belastingdienst kun je geen correcte informtie over belastingzaken meer krijgen, enkel een arrogante stem aan de telefoon die pissig word omdat jou vraag niet op het standaard lijstje staat.
  Koop je de belasting gids en ga je zoeken naar iets word je voor het antwoord doorverwezen naar artikelen die niet langer bestaan….

  Als je in Nederland oud bent en je hebt hulp nodig, zorg dan dat je in Blaricum woont of verkas naar een land met blanke personeel in de zorg, want allachtoon personeel is door de marge genomen meer rascistisch en stukken minder bezig met hygiene dan blank personeel, en al helemaal als het zorgslachtoffer ongelovig is…
  Oud worden en verzord worden door allachtonen is een soort roulette, het kan vriezen, het kan dooien…
  Een markt ligt open voor verzorgings en bejawaarden tehuizen in christelijke landen…..

  En het gaat goed in Nederland….goed man….onze premier zegt het immers en alle gajus van de wereld wil hier heen komen. Later, ooit, dan hebben ze spijt vna hun achterlijke import. Hopelijk zitten ze dan in en Rotterdams bejaardenoord met multiculti personeel, hoewel ik vrees dat hrt prive instellingen zullen zijn voor onze geniale “elite”.

  Over elite gesproken, ooit foto’s van Timmermans, Sangretti, Merkel, Rutte, Junckers en Sarkozy tegelijk of achter elkaar bekeken?
  Doen!

  Doe dat en je krijgt sympathie voor de rassen reinheid gedachten van Adolfje.

  Met zulke figuren als gezicht ennvertegenwoordiging voor Europa zijn de woorden van de Duitse minister van financieen om nieuw sperma zaad binnen te halen wegens algehele inteelt ineens niet zo heel gek meer. En ook waar hij zijn idee vandaan heeft gehaald is ineens helder.

  Enkel de gedachte dat inteelt met nog grotere inteelt moet worden gecorrigeerd wil niet helemaal plakken….

  Liked by 1 persoon

 2. Een Surinaamse of Antilliaanse bril, wat maakt het uit. De gezondheidszorg met flexwerkers en kortdurende opleidingen, direct voor de leeuwen gegooid zonder begeleiding van opleidingsdocenten, het personeel gebrek door SLOOPBEZUINIGINGEN, en vanuit besturen het krakkemikkige controleapparaat. De hoge management salarissen in de top. Er zijn genoeg redenen te vinden waardoor de gezondheidszorg op zijn kont ligt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s