Nieuw

Moslim ranselt joodse tiener af met broekriem

Een joodse tiener die een traditionele keppel droeg is in Berlijn op straat aangevallen door een moslim die hem in een antisemitische uitbarsting met een broekriem heeft afgeranseld.

De video van het incident laat zien dat de aanvaller – die deel uitmaakte van een bende van drie – de tiener herhaaldelijk met zijn riem slaat terwijl hij “Yahudi” oftewel “Jood” in het Arabisch schreeuwt, voordat hij wordt tegengehouden door een voorbijganger.

Het incident, gefilmd op de mobiele telefoon van het slachtoffer, vond plaats op de Helmholtzplatz, een openbaar park in het Prenzlauer Berg-gedeelte van Berlijn. Het is hieronder te zien:

De Israëlische publieke omroep Kan heeft de tiener, Adam Armush, later gevonden en hem in de buurt van zijn huis geïnterviewd. Hij zei:

Het gebeurde hier, naast mijn huis, toen ik met mijn vriend op weg was naar het treinstation. Ik ben werkelijk verbaasd dat zoiets me overkwam. Ik ben nog steeds in shock.

We kwamen uit ons huis, mijn vriend en ik, droegen onze keppels en liepen door de straat. We praatten met niemand anders. Drie personen kwamen daar vandaan … en begonnen ons uit te schelden. We zeiden niets, gaven geen antwoord. Toen ze ons bleven uitschelden, vroeg mijn vriend hen te stoppen met schelden en dat maakte hen boos. Dus een van hen rende naar me toe. Ik voelde meteen dat het belangrijk was om te filmen, omdat ik dacht dat we hem niet konden vangen voordat de politie arriveerde. Ik wilde de politie iets geven om mee verder te gaan.

Volgens het Judisches Forum fur Demokratie und gegen Antisemitismus (JFDA), dat toezicht houdt op het antisemitisme in Duitsland, heeft de lokale politie een onderzoek naar de aanslag ingesteld.

“Enkel omdat hij een keppel droeg, werd een jonge Joodse man naar verluidt aangevallen op 17 April, 2018, op de Helmholtzplatz bij de Prenzlauer Berg van Berlijn,” zei de groep in een verklaring.

Verslagen over een toename van antisemitisme nemen in heel Duitsland toe, waarbij het Ministerie van Binnenlandse Zaken onlangs instemde met voorstellen van Joodse leiders om antisemitische migranten hun recht te ontnemen om in het land te blijven.

Bron:

http://www.breitbart.com/jerusalem/2018/04/18/report-jewish-teen-belt-whipped-abused-on-berlin-street-by-muslim-attacker/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7235 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Moslim ranselt joodse tiener af met broekriem

 1. En dit lees je dan weer niet op joop.nl.

  De blanke mannen die in Suriname mishandeld en beroofd zijn onder de beschuldiging nazaten van slavendrijvers te zijn daar lees je ook niets over op joop.nl. Moet zeggen dat ik er nergens wat over gelezen heb behalve in de telegraaf, maar dan spreken ze plots niet over racisme. Je wordt er echt dol van.

  Like

 2. De religie van de vrede in volle uitvoering ,er is geen land mee te bezeilen…..
  Zij mogen hun religieus verwijzende klederdracht ,ze eisen het zelfs ,maar iemand anders ho maar ,dat kan niet want het beledigd hun religie…..
  Of zijn het de spanningen in Syrië die dit soort licht ontvlambare situatie’s triggert?
  Wat er ook van aan is, waar de islam verschijnt daar is iets wat normaal heet verdwijnt……

  Like

 3. antiislamnu // april 18, 2018 om 23:29 //

  Iedereen behalve de psychopaten die de E.u besturen weet dat de aanhangers van het geloof van de pedofiel joden haten dat woord letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegoten.
  Ik kijk hier totaal niet van op

  Like

 4. trebor2110 // april 19, 2018 om 00:14 //

  Haha het is helemaal geen jood
  BERLIJN – De jongen die is gemolesteerd in Berlijn omdat hij een keppeltje droeg, zegt dat hij een Israëlische jongen uit een Arabisch gezin is, en dat het keppeltje was bedoeld als „experiment”.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1934886/keppeltje-was-experiment-over-de-stad-berlijn

  Like

 5. Met andere woorden antisemitisme viert hoogtij onder de volgers van de ideologie van vrede respect en naastenliefde ( Islam ) . Verder hoor je niets over dit soort voorvallen maar als een Moslim pijn aan ze poepertje heeft dan is het wereldnieuws.

  Like

 6. Tja, linkse betweters die testjes doen. goed.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s