Nieuw

Moordenaar Macron: Europa betreedt het tijdperk van ‘ongekende massale immigratie’, we hebben een ‘gedeeld lot’ met Afrika

De explosieve bevolkingsgroei in Afrika betekent dat Europa een ‘ongekend’ tijdperk van massamigratie binnentreedt, heeft Emmanuel Macron gezegd, en verzekerde dat het lot van de twee continenten is verbonden.

Eindig die bevolkingsgroei dan. Nuke Afrika met sterilisatiepoeder.

“Het migratiefenomeen waar we mee te maken hebben, zal historisch zijn”, verklaarde de Franse president zondagavond tijdens een televisie-uitzending, toen hij aankondigde dat “grote armoede”, “klimaatverandering” en “geopolitieke conflicten” zullen leiden tot een stroom van Afrikanen naar Europa “voor vele jaren”.

Alleen maar omdat jullie het willen.

Ter ondersteuning van zijn punt, wees Macron op de explosieve bevolkinggroei op het derde wereld continent, dat volgens Macron “geweldig goed beschreven” is door de Frans-Amerikaanse journalist en professor Stephen Smith in een recent boek.

“Afrikanen wenden zich meestal tot Europa omdat het continent Europa geen eiland is, vanwege onze ligging, en omdat Europa zijn lot met Afrika verbonden heeft,” verklaarde de fel pro-Europese Franse figuur tijdens een twee uur durend interview.

Europa is misschien geen eiland, maar we hebben een pracht van een verdedigingslinie tussen Afrika en Europa in de vorm van de Middellandse Zee. Tief die badkuip vol met zeemijnen !

En welke psychopaat heeft er bepaald dat “Europa zijn lot met Afrika verbonden heeft” ?

Smith, de Afrikaanse expert waarnaar Macron verwees tijdens zijn optreden op BFMTV, schat dat het aantal Afrikanen dat in Europa woont de komende 30 jaar zal toenemen van negen miljoen tot tussen de 150 en 200 miljoen.

Dat is dus het einde van het blanke ras in Europa. Hét doel van de ‘globalisten’.

De Joodse globalist Sarkozy:

In ‘The Rush to Europe‘ beschrijft de professor van Duke University een massale, ongekende bevolkingsoverdracht die nog in de kinderschoenen staat. Hij legt uit dat deze – “paradoxaal” – grotendeels op gang zal komen als gevolg van het feit dat Westers hulpgeld de reizen van migranten uit Afrika financiert.

We moeten Afrika niet ‘helpen’, we moeten het ontvolken.

Smith stelde dat hij een “onpartijdig” standpunt van deskundigen wilde geven over de gevolgen van de demografische explosie in Afrika voor Europa.

“Het meest optimistische daarvan – volgens Le Figaro – is “Eurafrika”, dat een massamigratie “verwelkomend, gastvrij, multicultureel” Europa zou creëren, dat “volledig zou omarmen dat het een land van rassenvermenging en interbreeding zou worden”.

Sprookjes, nergens wonen Afrikanen vreedzaam samen met blanken.

Dit scenario zou echter het einde betekenen van welvaartsstaten in Europa, zei Smith, waarbij hij wees op de onverenigbaarheid van grootschalige immigratie en genereuze sociale programma’s.

Een ander mogelijk scenario, “Fort Europa”, is een scenario dat “een strijd impliceert die algemeen als onwinbaar of zelfs beschamend wordt beschouwd”, maar die Smith aanwijst als het geval dat sterk “zijn redenen en kansen heeft om te slagen”, met de aantekening dat de EU op doeltreffende wijze overeenkomsten sluit met Libië en Turkije om de toestroom te stoppen.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2018/04/17/macron-europe-migration-destiny-africa/

We moeten ons schamen dat we ons zonder ons te verzetten uit laten roeien. En er is helemaal niks onwinbaar. Wij hebben nukes, Afrika niet. Gebruik die dingen eens !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

14 Comments on Moordenaar Macron: Europa betreedt het tijdperk van ‘ongekende massale immigratie’, we hebben een ‘gedeeld lot’ met Afrika

 1. Deze perfide bankier weet de boel nog beter op te lichten dan Aleksander de Veilingmeester.
  Niet zo difficile eigenlijk, Rotschildt bankier worden of 10 jaar kunstgebitten bestuderen.

  Liked by 1 persoon

 2. Rothschildt bankier inderdaad. Gaan we weer …

  Liked by 1 persoon

 3. skeeter // april 18, 2018 om 01:02 //

  Inderdaad Fub steriliseren die hap, midden oosten er ook bij, allemaal genetische troep.

  Liked by 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel // april 18, 2018 om 01:05 //

  Om je de haren uit het hoofd te trekken, decennia hebben Linkse arbeiders gestreden voor sociale uitkeringen bij werkeloosheid of ziekte, voor een vangnet in de vorm van bijstand. Vanaf het moment dat gastarbeiders daar toegang toe kregen kwamen deze door massaal misbruik allemaal onder druk te staan.
  En met de huidige massa immigratie zijn ze niet lang meer op te brengen, versoberd is er al, het enige dat nog rest is afschaffing.
  Daar gaan dan die Linkse idealen !
  En alles en iedereen die maar denkt Links te zijn is voor ruimhartig toelaten van vreemdelingen onder het motto ‘geen mens is illegaal’.
  Bij ongewijzigd beleid hebben we de strijd verloren, jaren van economische vooruitgang hebben er kennelijk toe geleid dat men denkt dat het niet kapot kan.
  Nou dat kan het wel degelijk!

  Liked by 3 people

 5. skeeter // april 18, 2018 om 01:53 //

  Tijl, anderen met je geld vertrouwen is meestal slecht advies, vertelden ze je vroeger op school niet.

  Liked by 1 persoon

 6. Republikein // april 18, 2018 om 02:00 //

  Zulke debielen[?] kennen geen moraal, goed betaald door opdrachtgever.

  Like

 7. ” Macron wees op de explosieve bevolkinggroei van het derde wereld continent, dat volgens hem “geweldig goed beschreven” is door de Frans-Amerikaanse journalist en professor Stephen Smith in een recent boek. ”
  Hier heeft Macron een duidelijk punt. Dit boek is inderdaad ontzettend goed. Lees hier de recensie :
  https://doorbraak.be/recensies/migratie-europa/

  Het probleem is alleen, dat Macron de migratie vanuit Afrika als voldongen feit accepteert.
  Er zijn echter zeker maatregelen tegen deze migratie te ondernemen, maar die zijn voor politici vaak niet zo makkelijk. Toch zal dat moeten, want anders gaat Europa, zoals wij het nu kennen, onherroepelijk ten onder.

  Liked by 1 persoon

 8. Republikein // april 18, 2018 om 03:20 //

  “Vandaag zijn we met 510 miljoen Europeanen. Tegen 2050 zullen dat er door de dalende geboortecijfers, de verouderende bevolking en zonder bijkomende immigratie nog 450 miljoen zijn. Tegenover 2,5 miljard Afrikanen. De Europeanen zullen steeds ouder worden. Twee derde van de Afrikaanse bevolking zal jonger dan dertig jaar zijn;”
  Ik zeg dat het niet mogelijk is.
  Onlangs hier nog een filmpje geplakt dat we eerst elkaar opvreten en dan de geest geven.
  Aan alles komt een eind.

  Like

 9. In 2015 bereikten 1 miljoen Afrikanen West-Europa. Bleef het daar maar bij.
  Men mag echter aannemen dat ieder jaar na 2015 telkens opnieuw een miljoen migranten uit Afrika de oversteek gewaagd hebben. Dan zit Europa dus na 100 jaar opgescheept met minimaal 100 miljoen Afrikanen. Maar de situatie is nog veel dramatischer dan aanvankelijk gedacht.
  Immers, met hun veel grotere vruchtbaarheidscijfers zijn diezelfde 1 miljoen uit 2015 in honderd jaar gegroeid naar 10 miljoen. Maar in 2016 kwam er ook een miljoen vanuit Afrika aanzetten.. Die zijn na 99 jaar gegroeid tot 9.8 miljoen personen. Enzovoorts.
  Kortom : In 2115 (over ongeveer 100 jaar) is Europa bezet door een paar honderd miljoen Afrikanen.
  Maar het wordt nog veel erger. De jaarlijkse migratiedruk zal niet bij 1 miljoen blijven. Ook dit getal zal exponentieel stijgen in de komende 100 jaar. Dus dan gaat het nog harder met de toename van Afrikanen in Europa.

  Dit alles is natuurlijk een prognose onder voorwaarde, dat het beleid ongewijzigd blijft.
  Het laat zien, dat ingrijpen hoe dan ook, zal moeten. Het zal hard en onvermijdelijk zijn.

  Liked by 1 persoon

 10. Als er een strijd komt zal deze uit pure overlevingsdrang zijn ,het is toch niet te geloven dat iedereen het zomaar aanvaard dat ons continent wordt overgegeven aan de gevolgen van de grillen van een bende criminelen in maatpak.Als we niets gaan doen dan zijn we verloren ,hoe moeilijk is het om dat te verstaan?
  Blijkbaar zijn de Europeanen of slecht geinformeert ,of te laks en goedgelovig, of te laf om op te komen voor hun zelfbehoud.
  zonder strijd gaat niets meer worden zoals het was ,alle waarden en normen worden gewoon weggegeven , zomaar……..
  Tijd om wakker te worden of te gaan leven in de voorbestemde nachtmerrie……..

  Liked by 1 persoon

 11. …..’;we hebben een ‘gedeeld lot’ met Afrika’……..

  Pardon??! Niet ‘we’,…..Frankrijk heeft zo hij wil, een ‘gedeeld lot’ met L’ Afrique in de vorm van haar -voormalige- kolonieën.
  Als Macron dus heel Afrika wil importeren (?),…. zeg ik doen. Vooral doen!
  Met dien verstande, dat ‘ie de ellende, achterlijkheid,criminaliteit en barbarisme die het met zich meebrengt binnen zijn eigen grenzen houdt en zelf oplost.

  En lieve Emmanuel,…mocht je ’t wellicht vergeten zijn, Frankrijk heeft ook een ‘gedeeld lot’ met bijv. het M-O……..(Syrië, Libanon)
  Nice,……… isn’t it?

  Succes mate,… and have fun!

  Liked by 1 persoon

 12. Horatius // april 18, 2018 om 14:00 //

  Macron is een typische exponent van de politieke elite die het koloniale verleden van Frankrijk ziet als een geldige reden voor een ongelimiteerde stroom immigranten vanuit Afrika.

  Dat het een en ander het einde zou betekenen van de huidige verzorgingsstaat is dan een gegeven waar blijkbaar niet aan wordt gedacht. 90 procent van de asielzoekers die sinds 2015 West-Europa hebben bezet is nog niet aan het werk getogen, o.a. vanwege het feit dat een uitkering meer geld oplevert dan een betaalde baan.

  Het opleidingsniveau is te laag en de motivatie ontbreekt om een aantal voor de hand liggende redenen waarbij o.a. het sterk gedateerde slavernijverleden en religieuze obstakels ook een dominante rol spelen en vaak als excuus worden gebruikt. Ook door de asielzoekersindustrie, Linkse activisten en advocatencollectieven.

  Die vele tientallen miljoenen Afrikanen gaan er in de praktijk echt niet komen. Voor die tijd is hier allang een burgeroorlog uitgebroken. Want het gewone volk zal op een gegeven moment tot de onvermijdelijke conclusie moeten komen dat er een bepaalde limiet wordt overschreden en bijtijds gaan ingrijpen.

  Dat we dan in een situatie verzeild zijn geraakt waarbij zalvende woorden niet meer zullen helpen en uitsluitende de wapens zullen spreken hebben we dan te danken aan de huidige politiek van Merkel & Macron die beiden volledig verantwoordelijk zijn voor dit onheilsscenario.

  Als we nu zouden beschikken over staatslieden met een realistische vooruitziende blik dan zou men onmiddellijk overgaan tot het bezetten van de kuststrook van Libië door een EU-strijdmacht met verregaande bevoegdheden om West-Europa te behoeden voor een totale ontwrichting van de samenleving en een uiterst bloedige burgeroorlog.

  In Libië zijn diverse regeringen aan de macht waarmee dus geen effectieve verdragen kunnen worden gesloten die garanderen dat de vluchtelingstromen zullen ophouden, dus zou men het heft noodgedwongen in eigen handen moeten nemen.

  We weten allemaal dat dit niet gaat gebeuren, terwijl er zulke gigantische belangen op het spel staan.
  Een nieuwe financiële crisis met verregaande economische gevolgen zou tot een koerswijziging kunnen leiden. Maar als we daar op moeten gaan wachten is het al veel te laat om de zaak alsnog tot enigszins beheersbare proporties terug te kunnen brengen.

  De geschiedenis zal t.z.t. uitmaken wie gelijk zullen krijgen: de politieke elite of de z.g. populisten die al sinds jaar en dag waarschuwen voor de fatale gevolgen van de komst van miljoenen moslims en Afrikanen die alleen maar uit zijn op Islamisering en parasiteren op kosten van de verzorgingsstaat.

  Liked by 1 persoon

 13. We “moeten” maar een ding , afrika in zijn sop gaar laten koken, wat een rust
  Schoenmaker hou je bij je leest, wat een tof gezegde

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s