Nieuw

Man bedreigt politie met giftige slang

Foto ter illustratie. Pixabay.

Finland – Afgelopen maandag hebben Finse politie- en ambulancewerkers een enigszins merkwaardig incident meegemaakt. Het speelden zich allemaal af nadat een ambulance was opgeroepen naar een woning. Toen het personeel arriveerde, ontmoetten ze een zeer agressieve man die hen dreigde een zeer giftige slang naar hen te gooien.

Het ambulancepersoneel voelde zich bedreigd en koos ervoor om de ​​politie te alarmeren. Toen de politie arriveerde, bedreigde de man hen ook met de slang. In plaats van de situatie te laten escaleren, koos de politie ervoor om het appartement te versperren en via de telefoon een gesprek met de man te voeren. Tijdens het telefoongesprek kwam men te weten dat er ook een groot aantal giftige slangen in zijn huis waren. De politie slaagde er echter in de man te arresteren, maar hoe dit precies heeft plaatsgevonden, is momenteel nog onduidelijk.

Nadat de man was gearresteerd werd er in de woning een huiszoeking verricht, waarbij een groot aantal slangen in terrariums werden aangetroffen. Waarom een ambulance naar de woning werd opgeroepen, is op dit moment niet bekend. De in het appartement aangetroffen slangen zijn door de politie gedetineerd en de man wordt nu verdacht van onwettige bedreigingen en geweld tegen ambtenaren in dienst.

Bron:

https://yle.fi/uutiset/3-10162291

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Man bedreigt politie met giftige slang

 1. Republikein // april 18, 2018 om 02:19 //

  Neemt zijn cultuur mee, wij nemen een hond of kat.
  Die exotische autochtone liefhebbers uitgezonderd.

  Like

 2. templars2017 // april 18, 2018 om 12:44 //

  De slangen zijn gedetineerd ,van de ene gevangenis naar de andere , maar het zijn niet de reptielen die ze moeten detineren het is de eigenaar , stelletje malloten…..

  Like

 3. Ze hadden die vent naderhand moeten laten bijten door zijn beesten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s