Nieuw

Koop je gezellig een burkini, bikini, of strandbal voor deze zomer nu het rokjesdag is, vraagt de NOS u, en doet daar een suggestief fotootje bij

Het tuig van de NOS is islamiserend gajes, betaald door de overheid van door ons geroofd belastinggeld. We worden onder de islamitische knoet gebracht en betalen het zelf. Het is even afschuwelijk als briljant.

Dit is de ‘kop’ van de NOS en in het hele stukje komt islam of burkini niet voor, maar gaat het over rokjes, jurkjes, barbeknoeis.

Wat doet die foto daar dan stelletje gore Collaborateurs ?

Persoonlijk had ik een vlammenwerper in gedachten om aan te schaffen (zelfbouw, hadden we ooit een fijn artikel over maar kan het niet vinden, sorry) voor deze zomer, om de barbeknoei mee aan te steken that is. En een kijkje in een van de mogelijke landen om naar te emigreren.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9558 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Koop je gezellig een burkini, bikini, of strandbal voor deze zomer nu het rokjesdag is, vraagt de NOS u, en doet daar een suggestief fotootje bij

 1. Fransdo // april 18, 2018 om 09:01 //

  Ik heb het hele artikel gelezen, zie https://nos.nl/artikel/2227804-nog-snel-de-laatste-aankopen-voor-het-mooie-weer-maar-is-dat-wel-nodig.html

  Persoonlijk zie ik niet zo veel kwaad in het artikel. Hooguit zou je kunnen zeggen dat er een titel plus foto boven het artikel staan die daar eigenlijk helemaal niet bij lijken te horen. Maar daar kijk ik niet echt van op. Bij de NOS lijken het soms net ambtenaren. Die zijn vaak ook met dingen bezig waar ze niet alle verstand bij lijken te hebben. Ergo, eigenlijk niets nieuws onder de zon.

  Like

 2. antiislamnu // april 18, 2018 om 10:16 //

  Wat moet zo’n asielparasiet op het strand behalve provoceren?
  Helemaal ingepakt op het strand zitten is echt verschrikkelijk warm en met kleding in het water is helemaal verrot onzin.
  Dus het is gewoon provoceren meer niet

  Liked by 2 people

 3. Die achterlijke islam in al zijn hoedanigheden, wordt ons door de strot geduwd.

  Like

 4. skeeter // april 18, 2018 om 16:22 //

  Slaat de temp voorspelling wel ergens op?, hier wordt het climate change model in de voorspelling gewerkt en zitten ze er nu heel vaak naast. range van 13 graden wel erg veel

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s