Nieuw

Jihadrellen in Beieren – Vluchtelingen protesteren voor beter voedsel en meer zakgeld

Beieren, vluchtelingenoproer, screenshot FB

In Fürstenfeldbruck, Beieren, is er een tumult geweest in het centrum van de stad. De asielzoekers eisten betere omstandigheden in hun huisvesting tijdens een demonstratie. Volgens de politie waren sommigen van hen agressief.

In Fürstenfeldbruck demonstreerden zo’n 150 asielzoekers tegen de omstandigheden in hun vluchtelingentehuis. De protesten begonnen vroeg op woensdagochtend in de logementen, waar de beveiliging de politie belde, en de asielzoekers verhuisden vervolgens van hun logement naar het stadhuis van Fürstenfeldbruck. Een grote politiemacht was in actie. Volgens de ambtenaren, waren de demonstranten agressief. Er was ruzie en massale files.

Zoals het plaatsvervangend hoofd van de politiedienst Fürstenfeldbruck, Michael Fischer, aan Die WELT vertelde, begonnen de protesten ’s morgens vroeg om 4.30 uur in de vluchtelingenopvang. Sommige asielzoekers waren door het tehuis verhuisd en hadden hun kamergenoten gevraagd zich bij hen te voegen. De sfeer was verhit. De veiligheidsdienst voelde zich bedreigd en belde de politie, zei Fischer.

De asielzoekers zouden hebben gezegd, “het eten is slecht, de huisvesting ook, het zakgeld te weinig en in Duitsland alles is slecht,” meldde hij. Zij eisten om met journalisten van televisie te spreken.

Ongeveer 1100 asielzoekers worden ondergebracht in de vluchtelingenopvang op de vliegbasis. Omdat veel Syriërs de afgelopen maanden een verblijfsstatus hebben gekregen, zijn met name asielzoekers uit Niger en Nigeria in de opvang achtergebleven. Vluchtelingen uit Nigeria hebben weinig kans om hun asielaanvraag aanvaard te krijgen en ongeveer 94% van de asielaanvragen wordt afgewezen.

Ruzie met de politie

De politie liet de protesterende asielzoekers vanaf ongeveer 6.30 uur met een demonstratiestoet naar het centrum trekken. Daar werd gevochten en geruzie gevoerd met de politie. “Sommigen waren zeer agressief. De asielzoekers waren teleurgesteld dat geen televisiejournalisten ter plaatse waren geweest, zei het hoofd van het bureau.

“We moesten wegen blokkeren, omleidingen instellen. Omdat het spitsuur was, waren er enorme verkeersbelemmeringen”, aldus Fischer. Er was een groot aantal politieagenten nodig en daarom waren er ook verschillende agenten van naburige diensten ingeschakeld.

De helft van de asielzoekers ging vervolgens naar hun onderkomen, 60 mensen bleven in het centrum. Het duurde tot 10.30 uur voordat de laatste demonstranten zich terugtrokken.

Eind december en in februari protesteerden asielzoekers vreedzaam. Maar keer op keer zijn er problemen in de vluchtelingenopvang op de vliegbasis. Eind februari moest ook de politie aantreden met een groot contingent. Op dat moment had de ene asielzoeker een andere met een stoelpoot geslagen tijdens een oproer en een beetje een bewaker. Asielzoekers vielen de veiligheidsdienst binnen en veroorzaakten daar aanzienlijke vernielingen.

Volgens de politie is het aantal operaties de laatste tijd toegenomen. “Wij hebben minstens vier tot zes invallen in de vluchtelingenschuilkelder per week,” zei de afgevaardigde van de politieinspectiedienst. Het gaat hier vooral om lichamelijk letsel en diefstal binnen de accommodatie.

Bron:

https://www.welt.de/vermischtes/article175567141/Tumulte-in-Fuerstenfeldbruck-Fluechtlinge-protestieren-fuer-besseres-Essen-und-mehr-Taschengeld.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

8 Comments on Jihadrellen in Beieren – Vluchtelingen protesteren voor beter voedsel en meer zakgeld

 1. en…………… mogen zeker wel blijven van die Mutti ? Of worden ze het land UITGEFLIKKERD ? Laat me raden………..

  Liked by 2 people

 2. die villa met zwembad , elke maand hoop cash die de smokkelaars beloofd hadden valt tegen he? Tuig, ze vinden in Duitsland alles slecht, rot dan op, de Duitsers en wij hebben niet om jullie gevraagd, ja die gek Merkel heeft dit veroorzaakt

  Liked by 2 people

 3. skeeter // april 18, 2018 om 18:13 //

  Wel interesant Yvonne dat jij wel commentaar op het buitenland mag leveren maar als ik het doe het niet goed is.

  Like

 4. Het EU multiculturele diversiteitsbeleid wat geschoeid is op het Pan Europa plan van Coudenhove-Kalergie nadert met rasse schreden de eindfase, zelf dacht ik dat het niet zó snel zou gaan.

  Liked by 2 people

 5. Tsja, als het zoveel beter is in nigeria….

  Liked by 1 persoon

 6. Geachte skeeter u woont dus kennelijk in Canada en reageert op dingen die in Europa gebeuren
  Ja ik woon in Europa dus ik schrijf iets over Duitsland omdat dat tegen ons land ligt
  U mag schrijven wat u wilt maar u hebt het geluk niet in dit rot Europa te wonen

  Liked by 1 persoon

 7. antiislamnu // april 18, 2018 om 23:07 //

  De meeste hebben enge ogen en iets van een psychedelische gezichten ik zou deze asielparasieten niet graag in mijn buurt willen hebben.
  En ze zijn er echt kampioen in dat als je ook maar een klein beetje begrip zou hebben voor ze om dit compleet de grond in te boren.
  Sterker nog ik begin al die kut asielparasieten meer en meer te haten ik kots op deze koppen van strond

  Like

 8. antiislamnu, ben helemaal mee eens! Ik ben van dezelfde mening!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s