Nieuw

Het verkrachtingsproces tegen Tariq Ramadan: geef het slachtoffer de schuld

Door: Giulio Meotti

  • Als de verdediging van Tariq Ramadan al betreurenswaardigs is; de westerse stilte is erger.

  • Er zijn ook mensen die de vermeende slachtoffers van Ramadan de schuld geven. Volgens de New Yorker “is Ayari een soort heldin in de extreemrechtse kringen van de fachosphère, waar islamofobie een toegangsbewijs is”. Dus het ‘echte’ probleem is ‘islamofobie’, niet de onderwerping van vrouwen door de islam.

  • De drie vrouwen die Ramadan beschuldigden van verkrachting worden blootgesteld aan intimidatie, geweld en bedreigingen.

  • “De blindheid van de Angelsaksen voor de politieke islam is beangstigend”. – Pascal Bruckner, Franse filosoof.

“Als je dacht dat het een uitdaging was voor vrouwen om naar voren te komen en Harvey Weinstein te beschuldigen van verkrachting, overweeg dan eens om de islamitische theoloog Tariq Ramadan te beschuldigen”, schreef Sylvie Kauffman, de voormalige redactrice van Le Monde.

Tariq Ramadan, de kleinzoon van de stichter van de Moslimbroederschap, Hassan al-Bana, is een Zwitserse spreker over de islam met miljoenen volgelingen en één van de ‘personen van het jaar’ van Time Magazine. Ramadan is nu echter in verzekerde bewaring gesteld door de Franse politie op beschuldiging van de verkrachting van drie vrouwen,. Door de aantijgingen van seksueel geweld te ontkennen, is zijn zaak # MeToo veranderd in een politieke en kwestie.

Lees verder:

https://nl.gatestoneinstitute.org/12185/tariq-ramadan-verkrachting

Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6055 Articles)
Altijd in oppositie.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s