Nieuw

Dit zijn alle bedrijven die tegen Trump’s ‘moslimban’ waren

De eerste twee weken van president Donald Trump waren op zijn zachtst gezegd tumultueus geweest. De grootste vraag in de aanloop naar de inauguratie van de president was hoe letterlijke Trump op zijn historische campagnetraject stond. Terwijl velen die tegen Trump stemden bang waren dat de radicale ideeën die hij vaak voorstelde in feite een accurate weergave waren van zijn bedoelingen, leken veel aanhangers onder de indruk dat Trump een beetje zou ontspannen als hij inderdaad aan de slag zou gaan. Zo zei miljardair Trump-aanhanger Peter Thiel beroemd dat kiezers “Tromp serieus moeten nemen, maar niet letterlijk”.

Het land en de wereld leerden snel dat veel van Tromp’s retoriek inderdaad letterlijk moest worden genomen, en zijn immigratieverbod is veruit de meest controversiële zet van de nieuwe president geweest. In het laatste hoofdstuk van dit verhaal, hebben 97 bedrijven, waaronder enkele van de grootste namen in de technologie, de handen ineen geslagen om een juridisch memorandum in te dienen in tegenstelling tot Trump’s uitvoerende orde over immigratie.

Bron.

En dan volgt een lijst van 97 bedrijven.

Dit is die lijst in een overzichtje:

En hier in een tweet, zodat je het groter op kan klikken:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9561 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

9 Comments on Dit zijn alle bedrijven die tegen Trump’s ‘moslimban’ waren

 1. Tromp is een Nederlandse zeeheld, en volgens de nieuwe Nederlanders een racistische fascistische imperialist, etc..

  Enniewees..

  Dat is dus wat er aan de hand is, zeker in Europa, corporaties hebben het voor het zeggen en die zijn gebaat bij de massa migratie. Aangezien blanken nog geen 10% van de wereldbevolking beslaan, en dat percentage daalt gestaag, hebben de corporaties geen belang meer bij de blanken maar wel bij hun verworvenheden, daar moeten ze dan ook van onteigend en herverdeeld worden onder de nieuwe consumenten van kleur. Dit is wat nu speelt. Trump gooit in de VS roet in het eten omdat hij geen globalist is en dus weigert de blanken te onteigenen, sterker nog hij probeert ze weer in het zadel te helpen. De corporaties laten ten koste van de oorspronkelijke bevolking Europa vol stromen en dat wordt betaald door diezelfde oorspronkelijke bevolking. Het is satanisch. De EU is een corpocratie. Het mes snijdt aan twee kanten want de massa migratie wordt ook gebruikt om de autonomie van de Europese landen weg te nemen.

  En btw, het was geen moslimban (het staat daarom waarschijnlijk ook tussen aanhalingstekens), het was een ban op falende staten, die niet toevallig voornamelijk islamitisch zijn.

  Like

 2. templars2017 // april 18, 2018 om 19:56 //

  Als je goed kijkt ,zijn de merendeel van die bedrijven Israëlisch ,die waren toch goede maatjes met de VS?
  Wat schuilt hierachter ?

  Liked by 1 persoon

 3. Dat zijn vriendjes van Barbara Lerner Spectre

  Like

 4. skeeter // april 18, 2018 om 21:02 //

  templars, zeg dat wel.
  Die joden stemmen ook altijd democrat, snap daar ook geen fuck van.

  Like

 5. zou Soros er ook niet achter zitten ook een jood die Europa wil vernietigen .hoe meer ik er van verneem zie ook in Syrie waar de joden IS steunen doet mij walgen zelfs in zweden steunen ze de moslims onbegrijpelijk .op lange duur zou je…..

  Like

 6. antiislamnu // april 19, 2018 om 09:22 //

  Wat is dat toch met die joden wat is hun roadmap voor de E.u ?

  Like

 7. @Skeeter tijd voor wat bijscholing https://youtu.be/2TaZRsDYgQw

  Like

 8. Nog meer Joden tegen de blanken en voor omvolking van de blanke leefwereld:

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s