Nieuw

Demonstraties Pegida bij Enschedese moskee verboden – Enschede capituleert voor geweldsdreiging van Turken

moskee Enschede, streetview

Pegida mag niet twee weken lang elke dag demonstreren bij de ingang van een moskee in de stad. Dat heeft de gemeente Enschede de anti-islamgroep laten weten. Volgens de gemeente is er een ‘objectief gerechtvaardigde’ vrees voor ongeregeldheden.

Pegida kondigde onlangs aan van 21 april tot 6 mei elke dag te willen demonstreren bij de ingang van de moskee aan de Tweede Emmastraat. Daar zou elke dag van 18.30 tot 20.00 uur geprotesteerd worden tegen de komst van een nieuwe moskee aan de Kuipersdijk, en de aanwezigheid van bestaande islamitische gebedshuizen in de stad.

Tubantia >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9607 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

8 Comments on Demonstraties Pegida bij Enschedese moskee verboden – Enschede capituleert voor geweldsdreiging van Turken

 1. Dat gebeurt dus als zij met geweld dreigen, moet u eens opletten wat er gebeurt, als wij dat doen…

  Liked by 1 persoon

 2. Republikein // april 18, 2018 om 19:36 //

  Gewoon doen.

  Liked by 1 persoon

 3. “Vrees voor ongeregeldheden”… nou die ongereldheden komen er wel hoor, weest niet bevreesd slappe links troep, jullie turkse mislim “vriendjes” hebben een moskee vol met wapentuig ergens liggen, wachtend op “het” moment. Je wilt het niet, maar eigenlijk zou je graag zien dat die linksbende door de pislam aanhangers gelynched worden, dan kunnen de “anders denkenden” eindelijk aan de slag met de vijand, de mislim…..

  Liked by 1 persoon

 4. Duchesne // april 18, 2018 om 20:29 //

  O, overheid niet in staat veiligheid te garanderen of orde te bewaren en rechten te beschermen…….en het is op papier bevestigd?

  Dat opent hele nieuwe perspectieven, lees verdrag rechten van de mens er maar eens op na….of de verklaring van de Geneefse conventie…..

  Liked by 2 people

 5. Fransdo // april 18, 2018 om 21:52 //

  Wat zijn ze toch simpel he? Bij demonstraties op de Erasmusbrug samen met Hamas en Grijze Wolven is er kennelijk geen angst voor ongeregeldheden en in Enschede wel? Hoe politiek-correct en dus simpel kun je eigenlijk worden. Is er een ondergrens ….. ergens?

  Liked by 1 persoon

 6. antiislamnu // april 19, 2018 om 11:10 //

  Dit stinkt naar onrechtvaardigheid er wordt met twee maten gemeten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s