Nieuw

De plannen van de VS om Syrië op te delen stammen al uit de jaren 40

Syrië, situatie april 2018, klik voor groter

The conference participants said the same plans to partition Syria were hatched by Western powers as far back as mid-1940s, the second half of the 1950s, late 1960s and later. In the middle of the 1950s – early 1960s Turkey tried to occupy the adjacent northern part of Syria with two pipelines stretching from Northern Iraq to the Turkish ports of Ceyhan and Yumurtalik and Syrian ports of Baniyas and Latakia. The same goal was set during the Israeli-Arab war in the June of 1967 and during the Syria-Iraq stand-off in the late 1960s-early 1970s.

Stategic Culture >>

Opheffing Syrië is enige oplossing

Leon de Winter:

De enige oplossing voor Syrië is opdeling in verschillende entiteiten, maar daar verzetten de beschermheren van Assad zich tegen. Het is in het belang van Iran en Rusland de huidige Syrische grenzen in stand te houden en Syrië te gebruiken voor hun eigen geopolitieke agenda’s.

Iran is bezig met een groots plan: het trekt door Irak en Syrië een sjiïtisch kordon ten noorden van de soennitisch-joodse as Riyad-Jeruzalem-Cairo, en opent daarmee directe lijnen naar Europese afnemers van olie en gas. En Rusland heeft in het oosten van wat traditioneel de binnenzee van de NAVO was, de Middellandse Zee, een formidabel militair steunpunt ingericht.

Telegraaf >>

Iran is niet het enige land met plannen:

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9586 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on De plannen van de VS om Syrië op te delen stammen al uit de jaren 40

 1. Ja vind ik goed maar dan wel grenzen dicht woestijnvolk eruit en de benzineprijs een heel eind omlaag .

  Like

 2. https://www.globalresearch.ca/the-march-to-war-iran-and-the-strategic-encirclement-of-syria-and-lebanon/28018 =>

  “What the world is facing is a pathway towards possible military escalation that could go far beyond the boundaries of the Middle East and suck in Russia, China, and their allies.”
  ___
  Einddoel:
  “The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the ‘agentur’ of the ‘Illuminati’ between the political Zionists and the leaders of Islamic World.
  The war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism (the State of Israel) mutually destroy each other.
  Meanwhile the other nations, once more divided on this issue will be constrained to fight to the point of complete physical, moral, spiritual and economical exhaustion…
  We shall unleash the Nihilists and the atheists, and we shall provoke a formidable social cataclysm which in all its horror will show clearly to the nations the effect of absolute atheism, origin of savagery and of the most bloody turmoil.
  Then everywhere, the citizens, obliged to defend themselves against the world minority of revolutionaries, will exterminate those destroyers of civilization, and the multitude, disillusioned with Christianity, whose deistic spirits will from that moment be without compass or direction, anxious for an ideal, but without knowing where to render its adoration, will receive the true light through the universal manifestation of the pure doctrine of Lucifer, brought finally out in the public view.
  This manifestation will result from the general reactionary movement which will follow the destruction of Christianity and atheism, both conquered and exterminated at the same time.” Albert Pike,1871

  Like

 3. Dit gaat dus even verder dan de meeste mensen willen en kunnen bevatten. Uiteindelijk zullen – hoe absurd dit voor de gehersenspoelde massa ook lijkt – de profetieën van de boeken Daniel en Openbaring vervuld worden.

  Like

 4. Let op, straks krijgt Erdogan zijn zin met zijn eigen pijplijn door Syrië en heeft Turkije er een monopolie bij, naast dat van uitbreiding Ottomaanse Rijk. Nu nog Griekenland er onder krijgen dan is het gas ook van hem wat voor Cyprus in de zeebodem ligt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s