Nieuw

Besnijdenis van jongens binnenkort verboden in IJsland

Reykjavik IJsland.

Sinds 2005 is genitale verminking van meisjes al verboden en binnenkort kan IJsland het eerste Europese land worden dat besnijdenis van jongens verbiedt, behalve om medische redenen.

Politici zijn van mening dat het niet moet worden toegestaan zolang iemand niet oud genoeg is om zelf de beslissing te nemen.

Er wordt ook benadrukt dat het niet als een religieuze kwestie moet worden beschouwd, maar als een kwestie van mensenrechten.

Religieuze leiders, zowel binnen als buiten IJsland, zijn niet gelukkig over het wetsvoorstel.

Bisschop Agnes Sigurðardóttir is onder een van diegenen die tegen een verbod zijn, ze denkt dat de nieuwe wetgeving het onmogelijk maakt om als gelovige jood of moslim in IJsland te leven.

Zij wordt bijgestaan door Imam Ahmad Sedeeq van het Islamitisch Cultureel Centrum in Reykjavik, die gelooft dat Joden en moslims niet langer welkom zouden zijn in IJsland als het wetsvoorstel doorgaat.

Bron:

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6932522

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7239 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Besnijdenis van jongens binnenkort verboden in IJsland

 1. skeeter // april 19, 2018 om 00:32 //

  En gigantisch zware straffen opleggen op overtreders, vooral de ouders.

  Like

 2. Besnijdenis van jongens binnenkort verboden in IJsland, hier in Nederland struikel je bijna over de klinieken die als paddenstoelen uit de grond schieten, ach de nieuwe besnedenlanders komen niets te kort.

  Like

 3. Karel Dokter // april 19, 2018 om 10:15 //

  Baas in eigen broek, schreef Henry Sturman in HP De Tijd…
  https://fubar.mobi/2015/03/07/er-kan-nog-veel-meer-af-dan-alleen-de-voorhuid/

  Like

 4. polderboy // april 19, 2018 om 11:03 //

  Het mutileren van de geslachtsorganen van kinderen, waarbij in casu geloofswaanzin leidt tot een ernstig obsessief compulsieve gedragsstoornis, is maar een van de vele criminele uitingen van de gestoorde geloofswaanzinnigen.

  Maar er zijn meerdere zeer negatieve uitingen, die men sharia wetten noemt en de jihad, die leiden tot grote ellende onder de bevolking.
  De ellende wordt door de gestoorde volgelingen van de tot misdaden oproepende cultleiders Mohammed en Allah zelf ervaren, zowel als door anderen.

  Duidelijk is dat in het kader van de volksgezondheid de cult zelf verboden moet worden.

  Like

 5. Esperanza // april 19, 2018 om 11:21 //

  Ijsland al opgenomen in Projekt Exodus? 😉

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s