Nieuw

Alweer ophef over ramadan-viering politie: een overzicht

De politie in Apeldoorn ligt onder vuur op sociale media omdat zij een zogeheten iftar-maaltijd organiseert tijdens de islamitische vastenmaand ramadan. De politie wordt een gebrek aan neutraliteit verweten. Het is voor zover bekend de eerste keer dat de politie actief niet-moslims werft voor zo’n maaltijd. Maar agenten in functie begaven zich de laatste jaren vaker onder moslims om een religieuze feestdag mee te vieren. Een overzicht.

Tijdens de jaarlijkse vastenmaand ramadan, dit jaar van 15 mei tot en met 14 juni, wordt elke dag afgesloten met een maaltijd na zonsondergang, de zogeheten iftar. De jeugdagent van de politie Apeldoorn, die onder meer via sociale media contact houdt met jongeren, meldde maandag op Instagram dat de politie op 23 mei een avondmaaltijd organiseert, voor schoolklassen die zijn ‘geïnteresseerd in andere culturen’.

Elsevier >>

Doe mee met 8.279 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6803 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Alweer ophef over ramadan-viering politie: een overzicht

 1. Te erg. Het is islam bevoordelen ofwel pleasen, dhimmi gedrag. Wanneer beginnen ze weer over hoofd doekjes bij de politie? Je ziet ze niet bij de Joden, katholieken, sihks of wie dan ook, alleen bij de moslims, gek he?

  Liked by 1 persoon

 2. Als het ze echt om diversiteit zou gaan dan hadden ze ieder jaar bij andere religieuze en niet-religieuze organisaties feesten meegevierd. Wat met iftar gebeurt is een grof schandaal, de politieleiding is door de ratten besnuffeld. Hoe het kan weet in niet, ik kan wel speculeren; ze staan op de loonlijst van de marokkaanse-/ islamitische maffia. In de amsterdamse politieleiding zitten diverse marokkanen en de amsterdamse marokkaanse gemeenschap is relatief zo klein dat ze elkaar allemaal direct of indirect kennen.

  Like

 3. Omdat ik kritiek op hoofddoekjes had bij de politie, heeft Fatima Elatik mij al voor de rechter gesleept. Binnenkort een vervolg……

  Like

 4. Karel Dokter // april 19, 2018 om 10:27 //

  Klassieker: de Nieuwe NSB in actie… Toen al.!!!

  Zelfs tussen 40-45 waren er tig wouten die braaf deden wat de bezetter wilde, zoals
  verzetsmensen opsporen en joden uit hun huizen halen en op transport stellen naar
  de concentratiekampen.
  Maar er zaten er ook bij die niet met de bezetter meewerkten en zelfs wapens aan
  het verzet leverden.
  Meer in De Zwarte Politie 1940-1945, alleen nog te krijgen in antiquariaten.

  Like

 5. Waar blijft de minister van Binnenlandse Zaken, wordt het niet tijd dat hij alle vragen gaat beantwoorden?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: