Nieuw

Nigeriaanse vrouwen worden in Malmö met voodoo-rituelen tot prostitutie gedwongen

Een wirwar van prostitutie- en mensenhandel dat in Malmö is opgerold, krijgt nu zijn juridische naspel. Een vrouw uit Nigeria is op verdenking van mensenhandel en grove pooierij voor de rechtbank in Malmö gebracht, wegens het beheren van een bedrijvigheid waar vrouwen vanuit hun thuislanden naar Zweden werden vervoerd en met behulp van voodoo tot prostitutie werden gedwongen. Er wordt ook over een man gesproken.

Lisa Green, ‘regionale coördinator tegen mensenhandel’ van het ‘Competentiecentrum voor seksuele diensten’ in Malmö, zegt in een reactie op de rechtszaak dat het heel gebruikelijk is dat voodoo wordt gebruikt om mensen in situaties te dwingen als deze, omdat de meerderheid van de bevolking in Nigeria in dit soort bijgeloof gelooft.

– Voor degenen die in voodoo geloven, is het een waarheid. Het is een uiterst effectieve manier om mensen te laten gehoorzamen, en het is meestal een persoon in een machtspositie die de voodoo aanwendt en niet in vraag gesteld kan worden, zegt Lisa Green tegen SVT.

Ze legt uit dat het extreem moeilijk is om deze vrouwen te laten stoppen met prostitutie, omdat ze ervan overtuigd zijn dat hun familieleden worden getroffen door voodoo-vervloekingen als ze niet naar hun pooiers luisteren.

De meeste prostitutie in Zweden wordt nu geleid door buitenlandse liga’s. In Malmö is het vooral een netwerk met koppelingen naar Nigeria en Roemenië, zegt Lisa Green. De meeste prostituees die haar organisatie benaderen komen uit deze landen.

Green vermeldt daarentegen niets over welke nationaliteiten in Malmö het meest gebruikelijk zijn die op deze prostitutiediensten aanspraak maken.

Bron:

https://samnytt.se/nigerianska-kvinnor-tvingas-till-prostitution-i-malmo-med-voodoo-ritualer/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Nigeriaanse vrouwen worden in Malmö met voodoo-rituelen tot prostitutie gedwongen

 1. Hocus spocus verdien geld met je togus nu ook op Xbox .

  Liked by 1 persoon

 2. jennefer // april 17, 2018 om 19:21 //

  https://maroelamedia.co.za/nuus/sa-nuus/vosman-kinders-hof-se-oor-borgtog/
  Moord op albino kinderen, ook voor bijgeloof

  Like

 3. Republikein // april 18, 2018 om 00:43 //

  Zijn er nog spekneukers in de zaal?

  Like

 4. Horatius // april 18, 2018 om 17:25 //

  Een vrouw met een dergelijke hoeveelheid buikspek zou hier in Amsterdam niet aan de bak kunnen komen, alhoewel menige Antilliaan of moslim zich hier de vingers bij zouden aflikken.

  Gedwongen door structurele hongersnood zijn deze bevallige dames vanuit Donker-Afrika naar Europa afgereisd. Per rubberboot of per heftruck, dat laten we maar in het midden. Hier vallen ze in de handen van de grijpgrage medicijnmannen die ze vervolgens op pad sturen om met hun volslanke lichamen voor hun en zichzelf de kost te verdienen.

  Men moet als man zijnde toch wel erg omhoog zitten wil men gebruik maken van de diensten van deze ernstig uit de kluiten gewassen prostituees.
  Maar ach, iedere man wil van tijd tot tijd wel eens een verzetje.

  Mits men in dit specifieke geval goed verzekerd is.

  Like

 5. Als die ‘kiloknaller’ op de foto representatief is voor de rest van de dames van ‘lichte’ zeden, ben ‘k toch hevig benieuwd met welke ‘rituelen’ de potentiële klanten dan wel niet bewerkt worden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s