Nieuw

Het is officieel bevestigd – MENA immigratie brengt Zweden op de knieën 

De werkloosheid onder immigranten in Zweden is zo hoog dat het op langer termijn de economie van het land zal schaden en nog hogere belastingen zal afdwingen dan nu al het geval is. Waarschuwt het Zweeds Economisch Onderzoek Instituut, Konjunkturinstituut, schrijft SVT.

Zweden heeft reeds een aantal van ’s werelds absoluut hoogste belastingen. Maar binnenkort kunnen ze zelfs nog hoger worden – vanwege de derde wereld immigratie.

Het Konjunkturinstituut waarschuwt nu dat werkloze immigranten in de nabije toekomst de Zweedse economie zullen “schaden”, zoals SVT het tot uitdrukking brengt.

Eerder op deze dinsdag werd gemeld dat elke tweede in het buitenland geboren persoon in Zweden na acht jaar nog steeds werkloos is.

Het grote verschil tussen het aantal Zweden en immigranten die werken is een gevaarlijke ontwikkeling, schrijft het Konjunkturinstituut.

– Het is zeer ernstig dat we dit verschil in een lang perspectief hebben. Als men lange tijd buiten de Zweedse arbeidsmarkt staat, moet men zich verzorgen met sociale bijdragen, en dat gaat ten koste van Zweedse overheidsfinanciën, zegt Ylva Hedén Westerdahl, prognose-chef, tegen SVT.

Als er niet meer immigranten op de Zweedse arbeidsmarkt komen, moet Zweden de belastingen verhogen, verzekert Hedén Westerdahl. Zoals het er vandaag uitziet, is meer dan 20 procent van de groep werkloos en velen van hen hebben een lage opleiding.

Ze wijst er verder op dat Zweden een zogeheten op rechten gebaseerd socialezekerheidsstelsel heeft, dat wil zeggen dat mensen recht hebben op zaken zoals gezondheidszorg en school. Een dergelijk genereus systeem vereist echter “veel mensen die betalen”, zegt Hedén Westerdahl. Anders moeten degenen die daadwerkelijk werken zonder twijfel een nog grotere last gaan dragen en nog meer belasting betalen.

Bron:

https://www.svt.se/nyheter/ekonomi/konjunkturinstitutet-darfor-ar-det-sa-viktigt-att-fa-alla-i-jobb

http://www.friatider.se/invandringen-skadar-ekonomin-och-tvingar-fram-nnu-h-gre-skatt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8190 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Het is officieel bevestigd – MENA immigratie brengt Zweden op de knieën 

 1. scherpschutter1943 // april 17, 2018 om 23:14 //

  De zweden krijgen dat wat ze verdienen. Door zulke geschifte sociale wetgeving aan te nemen helpen ze hun eigen land volledig naar de verdommenis. Terugkeer naar normale toestanden zoals voor de massaimmigratie, is zonder totale oorlog niet mogelijk.

  Like

 2. antiislamnu // april 17, 2018 om 23:27 //

  Ha ha en dit zagen die slimme Zweedse economen niet aankomen?
  Regeren is vooruit denken maar ja dat kunnen psychopaten niet.

  Like

 3. De noordelijke EU-landen zoals Duitsland, Zweden en Nederland worden via de herverdelingsfondsen van de EU al massaal door de zuidelijken en oostelijke leden geplunderd. Want allemaal arm, dan luisteren ze beter naar de baasjes. Ging kennelijk niet snel genoeg dus werden er nog even tientallen miljoenen opvreters uit de derde wereld overheen gegooid. Gaat het allemaal wat sneller.

  Mijn voorspelling is dan ook dat we binnen 5 jaar allemaal zo arm als luizen zullen zijn, dat de ratten die hier binnen zijn gehaald plunderend en verkrachtend door de straten zullen trekken want geen geld voor autkiering meer en dat de meesten van ons in een zelfgebouwd roeibootje met in de kiel de lading blikken bruine bonen die we vanaf morgen gaan opsparen naar Ijsland zijn vertrokken.

  Liked by 3 people

 4. skeeter // april 18, 2018 om 00:45 //

  Die vanaf 4:50 gaat nog wel anders piepen als het haar beurt is.

  Like

 5. Nog 20 jaar en de laatste Zweden smeken de Russen om hen te bevrijden van de multiculturele terreur.

  Like

 6. Je hebt geen academische opleiding nodig om te begrijpen dat dit op termijn loopt zoals hier beschreven. Let op wat ik zojuist heb geschreven…;)

  Like

 7. Nu de gaskraan steeds dichter gaat, gaan we dat hier binnenkort ook krijgen. Al die gasbaten zijn voornamelijk naar uitkeringen gegaan en die worden nu onbetaalbaar. De EU geeft de deelnemende landen een laatste zetje.

  Like

 8. paulzwueste // april 18, 2018 om 17:17 //

  Om mee te gooien als je wordt aangevallen.
  Blauwe bonen in blik.
  Overigens ’n romantisch-avontuurlijk idee.
  Zèlf ’n roeibootje bouwen en daarmee naar Hongarije lopen.

  Like

 9. Zweden = verloren land

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s