Nieuw

Het Evil Empire wil meer Lebensraum – toetredingsonderhandelingen met Albanië en Macedonië – Nederland kan vast gaan sparen voor de volgende naheffing

Het is tijd om met Albanië en Macedonië te gaan onderhandelen over toetreding tot de Europese Unie. Die aanbeveling doet de Europese Commissie aan de 28 EU-landen. Beide kandidaat-lidstaten hebben daarvoor voldoende vooruitgang geboekt, aldus Brussel, maar er is nog wel een lange weg te gaan, onder meer op het vlak van corruptie- en misdaadbestrijding.

Albanië is een gekend islamitisch boevennest en past dus uitstekend bij Brussel.

Brussel flirt al langer met de zes landen op de westelijke Balkan die EU-lid willen worden. Commissievoorzitter Juncker reisde afgelopen voorjaar langs de zes hoofdsteden met de boodschap dat ze perspectief op toetreding houden, maar wel eerst hun onderlinge conflicten moeten oplossen.

Telegraaf >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s