Nieuw

Zelfs de BBC zegt dat het bombardement op Syrië illegaal was

Destroyer launching Tomahawks, screenshot YT

Juridisch gezien zou de claim om het internationaal recht inzake chemische wapens met geweld te handhaven de wereld terugbrengen naar het tijdperk van voor de komst van het VN-Handvest.

Het Handvest staat staten toe geweld te gebruiken voor zelfverdediging en, mogelijkerwijs, voor de bescherming van bevolkingsgroepen die bedreigd worden door uitroeiing door hun eigen regering. Het gebruik van geweld voor bredere doeleinden met het oog op de handhaving van de internationale veiligheid is ook mogelijk. Voor een dergelijke actie is echter een mandaat van de VN-Veiligheidsraad vereist.

Lees verder >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Zelfs de BBC zegt dat het bombardement op Syrië illegaal was

 1. Nou gelukkig maar want als ik iets niet vertrouw dan is het de BBC wel en heeft Trump dus misschien toch gelijk, en natuurlijk zal de BBC zoiets zeggen ivm Brexit want tijdens Obama wilden ze per se Assad weg hebben.

  Liked by 1 persoon

 2. skeeter // april 16, 2018 om 22:12 //

  NL financiert de white helmets schijnbaar zo WTF

  Like

 3. Vanmorgen in de Daily Express een foto genomen over dit onderwerp, leek mij wel interessant om te lezen, want het is een kritisch bericht van deze reporter.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s