Nieuw

What Race Were the Pharaohs ?

Nefertiti-pixabay

It may come as a surprise to some readers to learn that many of the early inhabitants of the Middle East may have had typically North European coloration. The authors speculate that before the arrival of the Egyptians — probably from the Arabian peninsula — the Nile delta was settled by a sandy-haired, blue-eyed people very similar to the Kabyles, who still inhabit the hill country of Morocco and Algeria. The authors suspect that they were descended from the Cro-Magnons whose remains have been found in southern France. These “Libyans” were driven west of the Nile by the more powerful Egyptians, and are depicted as having white skin.

To the East, Egyptians were also in contact with Amorites and Hittites, who also are likely to have originated in Europe. They appear in Egyptian art with the same light hair and blue eyes as Libyans, Greeks and the inhabitants of Asia Minor.

Like many peoples throughout history, Egyptians were often ruled by kings of lighter-skinned stock than themselves. Nefertiti, whose famous bust depicts a virtually European face, was probably of Hittite birth.

AmRen >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s