Nieuw

VK: Ouders die hun kinderen uit lessen halen waar over islam geleerd wordt zijn racisten zeggen leraren

De jaarlijkse conferentie van de vereniging van leerkrachten en docenten vond onlangs plaats in Liverpool en daar verklaarden leerkrachten dat ouders die hun kinderen uit de klassen van het godsdienstonderwijs halen omdat ze niet willen dat ze leren over de islam racistisch zijn en dat deze zogenaamde racistische ouders tornen aan de pogingen van scholen om jongeren voor te bereiden op de moderne samenleving in het Verenigd Koninkrijk.

Er waren verhalen over gevallen waarin ouders met vooroordelen, zoals “waaronder islamofobie en antisemitisme”, hun kinderen uit bepaalde lessen of naar gebedshuizen wilden halen – in tegenstelling tot gevallen waarin ouders bezwaar maakten op grond van religieuze overtuigingen. De unie dringt er bij de overheid op aan om maatregelen te treffen om ervoor te zorgen de ouders niet selectief hun kinderen verhinderen om over individuele godsdiensten te leren.

Tot zover de vrijheid van meningsuiting eh. Grappig genoeg als kind opgroeiend, hoefden moslimstudenten op mijn school niet naar godsdienstlessen en brachten de tijd door in een leeg klaslokaal met niets doen. Ik weet dat ik een keer ging, maar keerde terug naar de godsdienstlessen omdat ik geen affiniteit voelde met de rest van de groep.

Bron:

http://the-eyeontheworld.blogspot.nl/2018/04/uk-parents-who-pull-their-children-out.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on VK: Ouders die hun kinderen uit lessen halen waar over islam geleerd wordt zijn racisten zeggen leraren

 1. Eigenlijk een prima idee om leerlingen e.e.a. over de is-lam bij te brengen.
  Bill Warner produceert massa’s bruikbaar lesmateriaal.

  Like

 2. Diana Steijn // april 16, 2018 om 22:18 //

  Gaan de moslimkinderen les krijgen in het Christelijke/katholieke geloof en mee naar de kerk etc. ?

  Like

 3. skeeter // april 16, 2018 om 22:50 //

  Het enige wat kinderen over de islam moeten leren is dat het een ongeneeselijke ziekte is en er maar 1 oplossing voor is.

  Like

 4. Laten die moslims d`r eigen eerst maar eens aan gaan passen in de westerse wereld waar ze voor gekozen hebben om te wonen.
  Zolang die gasten d`r eigen nergens aanpassen en alles eisen en willen, is datgeloof het laatste waar je wat van wil weten.
  Gelofen doen ze maar achter d`r eigen voordeur!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s