Nieuw

Video: Britse admiraal stelt vragen bij de ‘intelligence’ over de ‘gifgasaanval’

Een Labour-lid en voormalig chef van de Royal Navy in Groot-Brittannië betwistte de bewering van de regering dat het Assad-regime achter chemische aanvallen in Syrië zat, live op de BBC maandag, op het moment dat oproepen om het bewijs die de aanvallen zouden rechtvaardigen openbaar te maken toenemen.

Establishment figuur Lord West, die ook ook een voormalig hoofd van de Britse defensie-inlichtingendienst is, benadrukte vroegere ‘slechte ervaringen’ met inlichtingen, waarschijnlijk met betrekking tot Irak en Bosnië, en voerde aan dat de Syrische president Bashar al-Assad geen rationele reden had om verboden wapens te gebruiken terwijl hij de oorlog al zonder hen ‘wint’.

Hij legde ook uit dat Syrische rebellen al eerder chemische wapens hebben gebruikt, en organisaties zoals de White Helmets, die beweren dat het Assad-regime verantwoordelijk is, niet neutraal zijn en een agenda hebben.

“Militair gezien lijkt het gewoon buitengewoon, en ik denk niet dat we altijd kunnen vertrouwen op sommige van de rapporten die uit deze gebieden vandaan komen, omdat het niet van neutrale waarnemers is”, zei hij vlak na de middag op maandag op het BBC News-kanaal. 

Lees verder >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9265 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s