Nieuw

Trend in Duitsland: asielzoekers zeggen lid van terreurorganisatie te zijn

Foto: Vluchtelingen op de Middellandse Zee worden overgeheveld van een gammel smokkelbootje naar een schip van de Maltese marine. Bron: Amerikaanse overheid, publiek domein.

Justitie in het zuiden van Duitsland klaagt over het toenemend aantal asielzoekers dat terrorist zegt te zijn. In de eerste drie maanden van dit jaar kwamen bij de parketten in Karlsruhe en Stuttgart 159 ‘zelfaangiften’ binnen. In heel 2017 waren dat er 300. Volgens lokale media doet ongeveer de helft van alle nieuwe terreurverdachten zelf aangifte.

“Dat is opvallend”, zegt correspondent Jeroen Wollaars op NPO Radio 1. “Je zou zeggen, als je iets met terreur te maken hebt, wil je dat als asielzoeker juist verborgen houden. Maar schijn bedriegt.”

Liever in Duitse cel

Het heeft er onder meer mee te maken dat justitie een onderzoek start tegen mensen die zeggen dat ze terrorist zijn. Gedurende dat onderzoek kan iemand niet worden uitgezet. Daar komt nog bij dat in het land van herkomst door de aangifte bekend kan worden dat iemand een terrorist zegt te zijn.

lees verder:

https://nos.nl/artikel/2227594-trend-in-duitsland-asielzoekers-zeggen-lid-van-terreurorganisatie-te-zijn.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6948 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Trend in Duitsland: asielzoekers zeggen lid van terreurorganisatie te zijn

  1. Je kan het zo gek niet meer bedenken onderhand.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s