Nieuw

Toch nog een beetje trots op sommige Nederlanders

Soms zijn er ook berichten waar ik blij van word en respect voor die gemeenteraadsleden die voet bij stuk houden en dus duidelijk laten merken dat de islampartij Denk, u weet wel die Erdogan in Nederland schijnt te vertegenwoordigden, niet welkom is in de gemeenteraden en ervoor kiezen om niet met deze partij samen te werken. Waarschijnlijk denken ze er net zo over als het overgrote deel van Nederland, dat een islam partij die de gelijke rechten van vrouwen niet herkent, die pedofilie toestaat onder het mom van een middeleeuws gedachtegoed dat niet past in de Nederlandse samenleving en anders of niet-gelovige niet accepteert.

Door Elise Nijmegen

Het is discriminatie op en top! Dit is Nederland waar iedereen mag zijn, denken en geloven wat hij of zij wil zolang je een andere er niet mee lastig valt. En dit soort intolerante, totalitaire ideologieën horen niet in ons land. En dat moeten we duidelijk blijven maken, de opgelegde politieke correctheid achterwege laten en gewoon opkomen voor uw land en de toekomst van onze (klein)kinderen. Want die hebben ook het recht om op te groeien in een mooi Nederland, een land waar vrijheid, gelijkheid, tolerantie en respect de boventoon zouden moeten voeren en niet het islam gerelateerde criminele gedrag van jihadistische islamieten.

“Onze” regering zou de grenzen moeten sluiten om de veiligheid van de Nederlandse bevolking te verhogen, meer controle te hebben op het smokkelen van mensen, wapens en drugs maar blijkbaar liggen de prioriteiten van onze volksvertegenwoordigers in Den Haag zoals is gebleken niet bij de Nederlanders maar hebben internationale en islamitische belangen een veel hogere prioriteit. Te triest voor woorden…

Zoek contact met andere mensen die deze middeleeuwse ideologie met vaak brute gebruiken ook niet vinden passen in ons Nederland (en Europa) en laten we samen zorgen dat partijen zoals Denk hun toevlucht gaan zoeken in een moslimland waar dit gedachtegoed als normaal bevonden wordt.

Door Elise Nijmegen

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

3 Comments on Toch nog een beetje trots op sommige Nederlanders

 1. templars2017 // april 16, 2018 om 22:10 //

  Er zijn reeds groepen die zich verenigt hebben, doch hun doel is niet om dergelijke partijen naar een islamland te zenden.
  Er zijn andere motiveringen ,doch de slagkracht ontbreekt en alleenstaande acties zijn niet raadzaam gezien het sterk vervolgend karakter van de regeringen.
  Je vind die groepen overal in Europa ,maar ze houden zich laag , wat tenvolle te verstaan is..
  Een oproep om van deze mensen te verlangen dat ze zouden zichzelf engageren in een politieke strijd is een maat voor niets en zou enkel de ondegang van deze groepen betekenen.
  Politiek is het kalf al verzopen ,politiek is het te laat ,het Trojaanse paard heeft zijn werk al te lang ongestoord kunnen verrichten.
  Zij die denken dat woorden ,statements en ronkende verklaringen het tij zullen kunnen keren zijn
  er aan voor hun moeite ,het enige dat er uit voort zal vloeien is een rekken van de Europese doodstrijd ,een doodstrijd die het vrije geweten ,vrije meningsuiting ,vrije wil tot zelfbeschikking en al de waarden en normen eigen aan de landen die de doodstrijd ondergaan vakkundig de nek omwringt.
  De tijd van woorden zal dra zijn einde kennen , hetgeen we nu meemaken zijn voorbereidingen voor wat komen gaat , de uitvoerders zitten blijkbaar op schema ,een daad van agressie omfloerst met een enorme golf van fog of war ,tot iemand de kapitale fout gaat maken e de vlam in de pan slaat.
  Er zijn teveel partijen ,te veel naties ,te veel belangen mee gemoeid om aan te nemen dat dit met woorden zal recht gezet worden……………..

  Like

 2. De hoge druk ketel staat op springen, duurt niet lang meer.

  Like

 3. De burgeroorlog is ondergronds allang aan de gang. Eén vonkje en de deksel van de ketel springt er af.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s