Nieuw

SPD-vice-voorzitter Stegner belooft: “We zullen Duitsland verder islamiseren !”

WIJ BELOVEN U ANDERSOM: WIJ VANGEN U, RALF STEGNER, EN BRENGEN U TOT UW RECHTVAARDIGE STRAF.

Dit is al het tweede stuk van Mannheimer dat ik vertaal waarin hij oproept tot gewelddadig verzet en onderbouwt dat dat grondwettelijk is, hier kun je het eerste teruglezen, Fub.

Volgens een verslag van Journalistenwatch van 12 april 2018 beloofde SPD-ondervoorzitter Ralf Stegner:

“We gaan door met islamiseren in Duitsland! (Bron)

Stegner, de gevaarlijkste politicus van Duitsland en vader van een lompe lummel, die het hoofd is van de terroristische Antifa, afdeling Hamburg (de appel viel deze keer vlak naast de stam!) – beiden behoren in de gevangenis, berecht en veroordeeld tot minstens 10 jaar gevangenisstraf.

Stegner senior, omdat hij actief betrokken is bij een staatsmisdaad tegen het volk en de grondwet (waaraan ontleent hij het recht om Duitsland te islamiseren?), zijn mislukte zoon, omdat hij een actief lid is van een terroristische organisatie Antifa – en als zodanig strafbaar is onder artikel §129a STGB.

Dat Stegner senior nu zegt dat hij en zijn SPD, die zich heeft ontwikkeld tot een bolsjewistische partij, Duitsland willen blijven islamiseren, toont aan dat alle verklaringen van het tegendeel (“Niemand is van plan om Duitsland te islamiseren “) valse en bedrieglijke leugens waren

De aap komt nu uit de mouw, waarschijnlijk ook omdat Stegner en Co van mening zijn dat de situatie toch niet meer teruggedraaid kan worden.

Ze zullen zich allemaal nog verbazen:

Als na de Tweede Wereldoorlog 13 miljoen Duitsers in Oost-Duitsland uit hun eigen Duitse grondgebied kunnen worden verdreven, als ze tussen 2 uur en 2 dagen de tijd zouden krijgen om hun bezittingen te pakken voordat ze aan de dodenmars naar het Westen beginnen (miljoenen Duitsers zijn tijdens deze marsen omgekomen van de honger, bevroren of uitgeput) – dan toont dat veel aan, om precies te zijn: alles gaat wanneer de politieke wil aanwezig is.

In tegenstelling tot veel van mijn blogcollega’s heb ik al lang het pad van de nutteloze appeasement afgezworen.

Ik heb allang de dodelijke illusie verloren dat het linkse bolsjewistische establishment dat ons aan het vermoorden is en in 1990 met de hereniging voet aan de grond kon krijgen in Duitsland, nog steeds met woorden kan worden bestreden.

Wij Duitsers moeten mobiliseren en actie ondernemen:

We moeten onze valse politici als Stegner opjagen en buiten werking stellen. We moeten linksom of rechtsom een einde maken aan de pest van Antifa. En bovenal: we moeten Merkel en haar regering omverwerpen.

Dit alles is het gebod van artikel 20.4 van de grondwetwet, de beroemde verzetsartikelen van de basiswet, die wij als een grondwet beschouwen:

“Alle Duitsers hebben het recht om zich te verzetten tegen eenieder die zich ertoe verbindt deze rechtsorde te vernietigen indien andere rechtsmiddelen niet mogelijk zijn.”

Welnu, de liberaal-democratische basisorde is al grotendeels afgeschaft.

Zelfs het Bundesverfassungsgericht verklaarde dat “alle Duitse wetten en verkiezingen sinds 1956 ongeldig waren” (bron). De laatste verkiezingen in 2017 werden ook ongeldig verklaard door het Federale Constitutionele Hof omdat het aantal wettelijke mandaten voor overhang veel werd overschreden. En? Heb je er voor gezorgd? Toch vormde Merkel een nieuwe regering – alsof het Duitse hooggerechtshof niet bestond.

Alle vreedzame mogelijkheden om de vernietiging van onze liberaal-democratische basisorde te voorkomen, zijn volledig uitgeput – en hebben allemaal gefaald.

Duitsland lijkt nu al meer op een Arabisch land dan op het Duitsland dat het 2000 jaar lang was. Volgens de grondwet blijft dus alleen het collectieve verzet van het Duitse volk over.

Wat de vorm van dit verzet betreft, dat heeft de wetgever bewust opengelaten.
De grondwetcommentatoren uit de jaren zestig en zeventig waren het er unaniem over eens dat alle vormen van geweld, ook dodelijke, daar bewust onder zouden vallen.

Want wat heeft het voor zin om een misdadig regime te weerstaan als het zich beperkt tot vreedzame demonstraties, verzoekschriften of verzoekschriften? Ja, toch? Niets. Of preciezer: hartelijk gelach onder de heersers.

In werkelijkheid hebben de voorstanders van de afschaffing van de grondwet hun grondrechten allang verloren.

Het gaat om artikel 18 van de grondwet, dat in Duitse persberichten nauwelijks en niet zonder reden wordt genoemd. Het zegt:

“Eenieder die de vrijheid van meningsuiting beperkt/misbruikt, in het bijzonder de persvrijheid (artikel 5, lid 1), de onderwijsvrijheid (artikel 5, lid 3), de vrijheid van vergadering (artikel 8), de vrijheid van vereniging (artikel 9), de geheimhouding van correspondentie, post en telecommunicatie (artikel 10), eigendom (artikel 14) om de vrije democratische orde te bestrijden, verbeurt deze grondrechten”.

De rechterlijke macht bemoeit zich immers niet met deze criminelen – wat haar centrale taak zou moeten zijn, omdat we in Duitsland geen scheiding der machten hebben en de rechterlijke macht ondergeschikt is aan de uitvoerende macht.

Als het recht zijn taak niet kan en mag uitoefenen, dan moeten wij, het Duitse volk, de biologische Duitsers, de “Pack” (Gabriël), “The Dark Duitsers” (Gauck), op voorwaarde dat we van ons land houden en bereid zijn ervoor te vechten en te sterven, dit in onze eigen handen nemen.

Daarom moeten dappere Duitsers alles in het werk stellen om degenen die ons land willen vernietigen op te jagen en te berechten.

Want de staat heeft gefaald: de uitvoerende en de rechterlijke macht trekken allemaal dezelfde kant op, waardoor het Duitse volk in hun ondergang wordt gestort.

Daarom eis ik hier een grondrecht op.

En de advocaten van de overheid weten dat ze me niet juridisch kunnen vervolgen vanwege deze eis. Vooral omdat het bewijs voor de totstandkoming van het recht op verzet bijna overweldigend is:

Duizenden rechtszaken die door constitutionele advocaten tegen Merkel waren aangespannen, werden niet eens door het Federale Constitutionele Hof aangenomen, hoogstwaarschijnlijk op basis van de persoonlijke instructies van Merkel.

De rechtspositie van Duitsland is dus nog slechter dan die van Turkije: omdat daar grondwettelijke klachten tegen Erdogan door het hoogste rechtscollege worden aanvaard – en, het is moeilijk te geloven, die deels ook worden ingewilligd.

Vandaar mijn zoveelste eis aan dappere Duitsers:

 • Neem eindelijk uw lot in eigen handen.
 • Wacht niet tot een externe macht u komt redden.
 • Niemand zal voor u opkomen – als u het niet zelf doet.
 • Wacht niet tot de Bundeswehr u helpt.
 • Maar ze zal het hoogstwaarschijnlijk als u eindelijk actie onderneemt.
 • Luister niet langer naar de mensen die je bezweren, dat het verzet moet vreedzaam zijn.
 • Met uw vrede wacht slechts één ding op u: uw uitsterven als volk en cultuur. En zonder weerstand.
 • Hiermee komt u in de lijst van omgekomen volkeren. Is dat wat je wilt?
 • Want de andere kant geeft geen moer om vrede: Het haalt alles uit de kast om het tot nu toe diep vreedzame verzet van de Duitsers met maximale kracht in te dammen, te criminaliseren en te onderdrukken.
 • Betaal ze terug met gelijke munt
 • Bevecht Antifa, achtervolgen hen door de straten
 • Maar bovenal vecht tegen hun achterban:
  Politici, journalisten en vakbondsleden die besloten hebben ons volk te vernietigen, u!

Vorm weerstandsgroepen die tot alles in staat zijn:

Ook voor de liquidatie van criminele politici en journalisten. Geschokt? De andere kant heeft dat allang gedaan.

Honderden Duitsers worden doodgeslagen, van een mes voorzien en doodgeslagen door de Antifa en de islamitische indringers.

De dood van Ulfkotte is niet zo zeker als u misschien denkt. Jarenlang heeft de CIA een hartaanvalpistool gehad – de kleine, nauwelijks waarneembare kogel leidt tot de onmiddellijke dood van de misdadiger.

“De CIA heeft sinds 1975 een hartaanvalwapen. Dit vuurt een piepkleine pijl die in kleding doordringt en gif in het slachtoffer spuit. Pas enkele ogenblikken later krijgt deze een hartaanval. Het gif verdampt onmiddellijk en kan niet meer in een autopsie worden opgespoord. Bron.

De onlangs overleden Udo Ulfkotte, die meerdere hartaanvallen achter zich had, was daarom een ideaal doelwit voor het gebruik van dit wapen. Ik weet dat dit (nog) een pure speculatie is, omdat elk geldig bewijs ontbreekt. Maar in de actualiteit gaat deze these veel verder dan een pure complottheorie.

De uitvinder van het NWO, Thomas P.M. Barnett, in wiens naam Merkel haar genocide op de Duitse bevolking doorzet, heeft letterlijk iedereen bedreigd die zich verzet tegen de plannen van het NWO (volledige vermenging van volkeren en culturen, vernietiging van alle natiestaten, afbreken van alle staatsgrenzen) (bron):

“Dood de tegenstanders van globalisering!”

En als de hoofdjournalist Josef Joffe, redacteur van ZEIT, op de ARD-televisie zonder straf de moord op Trump mag eisen – en tot op de dag van vandaag volledig ongedeerd en zonder gerechtelijke vervolging blijft, hoewel hij op een publieke omroep voor een publiek van miljoenen een strafbaar feit in de meest criminele vorm heeft gepleegd door artikel 111 (Openbare oproep tot misdaad) te overtreden – dan kunnen wij ook zulke eisen stellen.

Met één verschil:

We pleiten voor de strijd tegen genocides zoals Josef Joffe, Ralf Stegner, Angela Merkel, Heiko Maas, Jürgen Trittin, Joschka Fischer, Claudia Roth, Cem Ödzemir, Deniz Yücel, Kai Diekmann, Anetta Kahane en nog duizenden anderen die de afgelopen decennia niets anders hebben gedaan dan onze wetten en cultuur schrappen die in de loop van duizenden jaren zijn gegroeid, onze grondwet onherkenbaar hebben ondermijnd en massa’s cultureel onverenigbare moordenaars, kindermisbruikers, jihadisten en terroristen naar Duitsland hebben gebracht – zonder zelfs de geringste wettelijke basis daar voor te hebben.

Zij hadden voor dit alles geen enkel recht om zich op te beroepen.

Wij, echte verzetsstrijders, hebben twee rechten achter ons:

1. Het natuurlijke recht om zich te verzetten van een volk dat door genocide ernstig wordt bedreigd.

2. Het recht van verzet van de Duitse grondwet, die nog steeds de “Basiswet” werd genoemd vanwege de deling van Duitsland na 1945.

Wakker worden! Als u vandaag niets doet, kunt u morgen niets meer doen. Want morgen is er niemand meer om in opstand te komen!

Bron:

https://michael-mannheimer.net/2018/04/13/spd-vize-stegner-verspricht-wir-werden-deutschland-weiter-islamisieren/

En voor de immer meelezende AIVD en NCTV wil ik graag toevoegen dat het slechts een vertaling is en niet mijn persoonlijke mening.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on SPD-vice-voorzitter Stegner belooft: “We zullen Duitsland verder islamiseren !”

 1. antiislamnu // april 16, 2018 om 09:19 //

  Wat een geweldig artikel toevallig droomde ik vannacht dat alle moskeeën in brand stonden en dat alle haatbaarden en hoofddoekjes alle tanden uit hun bek werden geslagen.
  Waarna ze het land uit werden getrapt.
  En wie ook maar een woord verkeerd zij aluakba of zo werd onmiddellijk onder een vrachtwagen gegooid.

  Like

 2. Denk dat het allemaal nog veel erger moet worden voordat er enig verzet komt wat hout snijdt. De krachten achter de schermen worden de laatste tijd zichtbaar en benoembaar voor een gedeelte van het volk, ga je kennissen maar eens vragen hoe zij over de politieke toestand in Duitsland of welk ander land dan ook vragen, meestal krijg je dan niet te horen wat je wenst, het gedraai, het wegkijk gedrag, de politiek correctheid spat er gewoon van af.

  Nog een mooi voorbeeld hoe in hemelsnaam heeft het ‘liberale’ VVD zo ver kunnen schoppen dat ze wéér de grootste politiek correcte partij werden. Het gemak van deze criminele organisatie, waarmee ze de PVV weer op een zijspoor zetten, duid op een strak militair achtig, bijna op een CIA leest geschoeide actie, waar niemand meer over praat.

  Ook de journaille welke altijd flink aan de weg timmeren komen nooit over de brug met zo’n artikel wat door Fubar is vertaald, nou dat zegt mij genoeg over het verloren democratische karakter wat eens soeverein Nederland was. Waaraan ik denk en enige waarde aan hecht is dat Dhr. Wilders tijdens zijn verkiezingscampagne niet of nauwelijks zichtbaar was door een beveiligingslek, geeft dat niet te denken?

  Like

 3. Dit is precies waartegen de NSDAP zich verzette en waarom Adolf Hitler geliefd was bij het Duitse volk. De massa is grondig gebrainwasht door het zionistisch-marxistisch bolwerk.

  Like

 4. Vele burgers in de verschillende landen van Europa denken nog altijd dat de desbetreffende overheden per definitie het beste met hen voor heeft.
  Als dit al ooit het geval was,…. vandaag de dag absoluut niet meer. (zie eu)
  Derhalve dient men ‘de ‘overheid’ ten alle tijde te wantrouwen.
  De reden hiervan; de overheid is een rechtspersoon welke wordt vormgegeven door natuurlijke personen in de volksmond overheidsdienaren genoemd.
  Hetgeen betekend dat de ‘dienaar’ van heden wellicht ‘het beste’ met de burger voor heeft, terwijl zijn opvolger van ‘morgen’ heel snode plannen in petto kan hebben.
  En wat veel mensen niet voor waar willen hebben, die ‘morgen’ is reeds ‘gisteren’ aangebroken!

  Overigens ben ik van mening dat het gros van al diegenen die vandaag de dag nog steeds slapen, de ‘wake-up call’ nog altijd niet hebben gehoord, ook niet meer tijdig zullen ontwaken.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. De nazi erfenis en de islam | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s