Nieuw

Hongaarse regering: George Soros heeft meer dan honderdduizend mensen gemobiliseerd

Zaterdag vond in Boedapest een protest plaats tegen de regering. De demonstranten – volgens de meeste beoordelingen meer dan 100.000 mensen – demonstreerden voor nieuwe en eerlijke verkiezingen, democratie, persvrijheid, een Hongarije tegen corruptie en intimidatie. De organisatoren vestigden de aandacht op de noodzaak van een nieuwe oppositiemacht in plaats van de gefragmenteerde oppositie die niet samen kon werken voor de verkiezingen. Volgens de Hongaarse regering werd de demonstratie georganiseerd door het “Soros-netwerk”.

De pro-regeringssite Origo schreef over de demonstratie op zaterdag dat het een viering van “zielige spot en antidemocratie” was. “George Soros’ bondgenoten in Hongarije konden de ernstige verkiezingsnederlaag niet accepteren, dus riepen ze ontevreden mensen op om te protesteren”, schreef Origo.

De regeringsgezinde site schreef over de demonstranten die nieuwe en eerlijke verkiezingen eisten: “Zes dagen geleden zei de overgrote meerderheid van de Hongaarse kiezers nee tegen de oppositiepartijen, dus zo’n oproep kan alleen maar worden begrepen als dat de organisatoren niets met democratie te maken hebben”.

Antal Rogan, de minister die aan het hoofd staat van het kabinet van de eerste minister, zei dat het protest niet georganiseerd was als een privé, civiel initiatief, maar georganiseerd werd door het Soros-netwerk, met het geld van George Soros, omdat het Soros is die de uitslag van de verkiezingen niet kan aanvaarden.

In een opiniestuk op HVG.hu schrijft de auteur dat Viktor Orban het ‘centrum’ opgaf, toen hij de politiek verdeelde in de campagne tegen Soros of hemzelf. “Na de overweldigende tweederde meerderheid vonden de oppositiekiezers elkaar, waarbij ze alle eerdere ideologische grenzen opzij schoven.

De protestmassa op zaterdag is slecht nieuws voor Fidesz en misschien nog erger nieuws voor de oppositie die tegen elkaar vecht. Het maakt de situatie ook niet eenvoudiger, dat de demonstranten zichzelf een onbereikbaar doel stellen “, schrijft de auteur van HVG.hu.

De organisatoren kondigden opnieuw een protest aan voor de volgende zaterdag.

Bron(ingekort):

https://voiceofeurope.com/2018/04/hungarian-government-george-soros-mobilised-more-than-hundred-thousand-people/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9265 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

13 Comments on Hongaarse regering: George Soros heeft meer dan honderdduizend mensen gemobiliseerd

 1. templars2017 // april 16, 2018 om 21:38 //

  Soros ,kan niemand die kliek een reis aanbieden naar het land van belofte waar gouden lepels in de rijstpap zitten?
  De wereld zou er een stuk beter op worden, want met die gasten is het enkel kommer en kwel.
  En net nu komt dat sujet naar Brussel om de geplande agenda verder te laten uitvoeren , dat die kwibus nooit in het nieuws komt zegt veel ,heel veel.
  Dergelijke schaduwfiguren hebben niet veel goeds te bieden aan de wereld.

  Like

 2. Lars030 // april 16, 2018 om 21:41 //

  De extreemlinkse miljardair George Soros: The Sum Of All Fears. Geschat vermogen 24 miljard dollar. http://www.gewoon-nieuws.nl/2015/12/filantroop-george-soros-financiert-oorlogen-in-europa/

  Sponsor/ophitser van o.a. Black Lives Matter + Antifa (VS), Kick Out Zwarte Piet + Antifa (EU), heeft tal van EU-medewerkers op z’n ‘loonlijst’, financiert de almaar doorgaande continentverhuizers (economische migranten aka fakefugees) uit m.n. Afrika. Organiseert/financiert vooropgezette massaprotesten (zie o.a. Hongarije) via extreemlinkse organisaties in EU-ropa. Steunt AK partij van islamist Erdogan. Heeft talloze ‘Open Society Foundations’ om dit alles te controleren en te financieren.

  Like

 3. Duchesne // april 16, 2018 om 22:00 //

  Hoeveel levert die kop eigenlijk op en wie betaald uit?

  Liked by 1 persoon

 4. Gaan we crowdfunden duchesne

  Like

 5. Diana Steijn // april 16, 2018 om 22:13 //

  was het eerste wat ik dacht toen het bericht van die demonstratie binnen kwam. Kan bijna niet anderes dan dat Sorods hier achter zit en de EU slijmerds

  Like

 6. Frauke de Hond // april 16, 2018 om 22:19 //

  Soros, bijna 88 jaar oud ! Hoe komt het toch dat dergelijke ploerten met zo’n hoge leeftijd nog topfuncties bekleden ? Is het waar,dat die ploerten regelmatig ,nieuw jong bloed krijgen ?

  Liked by 1 persoon

 7. Dat hele Brusselse zooitje moet opgeruimd worden. Hebben in een paar jaar tijd heel Europa naar de klote geholpen. Alles voor hun eigen heil.

  Liked by 1 persoon

 8. antiislamnu // april 16, 2018 om 23:30 //

  Wat zou het fijn zijn als sorros sterft het liefst een énorm lijdensweg die maanden duurt dit heeft hij wel verdiend met al de ellende die hij aanricht.

  Like

 9. Jos van der Hoff // april 17, 2018 om 02:21 //

  waar is een Volkert of Breivik als je die echt nodig hebt? Soros is, met de hele linkse EU-kliek, afgezant van de duivel. Die man moet gewoon ophouden te bestaan….

  George Soros werd in 1930 onder de naam Gregory Schwartz in Hongarije geboren. Toen de nazi’s in 1944 Boedapest bezetten, was de vader van George Soros daar een succesvol advocaat. Hij was zich echter bewust van de op handen zijnde vervolging van de Joden in Hongarije. Daarom liet hij zijn gezin uiteenvallen. Door omkoping van een regeringsambtenaar kocht hij met vervalste papieren bescherming voor zijn zoon George. Deze papieren verklaarden dat George zijn veertienjarige christelijke pleegzoon was. Aan deze overlevingsstrategie kleefde een hoge prijs. Terwijl honderdduizenden Joden werden afgevoerd naar de concentratiekampen, hielp George zijn zogenaamde pleegvader op zijn van bovenaf opgelegde missie met de opsporing en inbeslagname van de eigendommen van de afgevoerde Joden.

  In een zestig minuten durend interview met Steve Kroft (CBS) erkende George Soros de juistheid van deze gang van zaken. Hij gaf in hetzelfde interview ook aan, dat hij geen spijt had van wat hij toen had gedaan:

  Kroft: Geen schuldgevoel?

  Soros: Nee.

  Kroft: En bijvoorbeeld de gedachte; ‘Ik ben Joods en zie die mensen worden afgevoerd. Ik zou ook een van hen kunnen zijn.’ Niets van dat alles?

  Soros: Ja, vanzelfsprekend zou ik…, had ik een van hen kunnen zijn en had ik degene kunnen zijn van wie alles was afgenomen. Maar er was bij wat ik toen deed niets van wat ik niet had moeten, want het was… ja, eigenlijk, op een merkwaardige manier, net zoiets als met de financiële markten – als ik er niet zou zijn geweest en als ik het niet had gedaan dan zou een ander het hebben gedaan. En het was zo, dat of ik er nu wel of niet was, ik was niet meer dan een toeschouwer, die zag dat de bezittingen in beslag werden genomen. Ik had er zelf geen rol in, het werd voor mijn ogen gedaan. Dus nee, ik heb geen schuldgevoel.

  Kortom een vuile, puissant rijke schoft die West-Europa, samen met zijn nieuwe Nazi-vriendjes, de Verhofstadjes, Timmermansjes, Bilderberg-tuig en c.s., in rap tempo naar de ondergang helpt. Het wordt tijd voor een nieuwe revolutie. Tijd voor opstand en rebellie om Europa te redden van linkse en islamitische indoctrinatie. Het is 2 voor 12 en het is geen amusant kwis-programma…

  Liked by 2 people

 10. Zo gaat het. De Gene Sharp methode.

  Like

 11. Soros is een uitvoerder. De echte bazen zitten hoger in de hiërarchie en zijn voor de massa onzichtbaar.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s