Nieuw

Het schijnt niet zo erg te zijn… Of in ieder geval niet erg genoeg om er iets aan te doen!

De White Genocide in Zuid-Afrika, waar blanken elke dag verkracht, gemarteld en afgeslacht worden en waar ook voor de blanke kinderen geen uitzondering wordt gemaakt. De haat van de zwarte bevolking tegen de blanke bevolking wordt daar elke dag tot uiting gebracht.

Door Elise Nijmegen

En wat doen de wereldleiders? De EU? De Nederlandse regering? De Media? Alle leden van de tweede kamer hebben een email gehad, of meerdere zelfs, ze zijn gebeld, er zijn brieven gestuurd en petities zijn opgestart maar er komt nog steeds geen hulp voor de blanken in Zuid-Afrika, voor de mensen die daar zijn geboren, bedrijven hebben opgestart en nu dagelijks in levensgevaar zijn.

Het lijkt wel of er een hetze is tegen de blanken want ook in de EU wordt door middel van het omvolkingsplan (Kalergi) geprobeerd om rassen zoveel mogelijk met elkaar te vermengen zodat we straks een groot onderdrukt islamitisch volk worden. Er is niets mis mee om trots te zijn op waar je van afstamt, op je identiteit en op je vaderland. De verschillen in rassen en het bijbehorende cultureel erfgoed maken de wereld een stuk kleurrijker mits ze in goede orde, tolerant en gelijkwaardig met elkaar omgaan.

Ik hoop dat de blanken in Zuid- Afrika net zo welkom zijn in Nederland en Europa als diegenen die niet dagelijks in levensgevaar zijn, een bijstandsuitkering voor het leven verwachtten en met het vliegtuig opgehaald worden. Hopelijk krijgen de voornamelijk hardwerkende blanke Zuid – Afrikanen dezelfde voorkeursbehandeling als de gelukzoekers uit de islamitische landen.

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

8 Comments on Het schijnt niet zo erg te zijn… Of in ieder geval niet erg genoeg om er iets aan te doen!

 1. Het zal in de toekomst steeds vaker voorkomen dat blanken overal ter wereld aangevallen worden en dan zal gezegd worden ‘eigen schuld dikke bult, dan weten jullie ook eens hoe het is’ want als je denkt dat zij net zo met ons om zullen gaan zoals wij nu met hun omgaan wanneer zij het voor het zeggen hebben dan zal je van een koude kermis thuiskomen.

  Like

 2. templars2017 // april 16, 2018 om 20:12 //

  De geschiedenis spreekt nochtans een ander verhaal ,het is niet altijd zo geweest, in de jaren 60 zijn Belgische militairen landgenoten gaan halen omdat ze bedreigd werden door de zwarte haatdragende bevolking in Congo , er is geschoten geweest en ja er zijn slachtoffers gevallen ,maar er was een initiatief ,er werd opgetreden.
  Nu zoveel decenia later is het een heel ander boekje nu worden de blanken in de steek gelaten ,geofferd zelfs,op het altaar van politieke correctheid………
  Het is ee schand dat de regeringen van alle betrokken naties de ogen sluiten en de daders gaan behandelen als slachtoffer…….

  Like

 3. skeeter // april 17, 2018 om 02:06 //

  Selectieve verontwaardiging, de hele wereld was in rep en roer over de apartheid en nu kunnen de blanke boeren dood vallen. Hypocrieten zijn in iedergeval niet in short supply.

  Like

 4. Scrutinizer // april 17, 2018 om 04:33 //

  @Templars
  Er natuurlijk wel een verschil. De Belgische overheid ging Belgische staatsburgers ophalen. Maar de blanke Zuid-Afrikanen hebben alleen maar een kleur en een herkomst maar zijn juridisch geen Nederlandse staatsburgers. Hoogstens zijn het afstammelingen. Etnisch gezien zou je de boeren als Nederlanders kunnen beschouwen. Maar ja, Rutte is geen Putin die de Oost-Ukrainers van Russische afkomst gewoon als Russen beschouwt en beschermt.

  Like

 5. Von Puffelen // april 17, 2018 om 19:47 //

  De wraak van het Vaticaan.
  Ze vergeten en vergeven NOOIT.
  Protestante boeren en Franse Hugenoten waren degenen die destijds diep het afrikaans binnenland introkken op de vlucht voor de inquisitie.
  Waarom ligt Duitsland nu onder vuur voor de derde keer?
  https://dublinsmick.wordpress.com/2016/08/14/germanic-tribes-destroy-three-roman-legions-and-change-history-vatican-still-seeks-revenge-rome-never-forgets-the-vatican-never-forgives/
  Vergeet niet dat het huidige Vaticaan een continuüm is van het oude Romeinse rijk.

  Like

 6. antiislamnu // april 17, 2018 om 21:37 //

  Video zegt genoeg maar scheidbaar niet voor de achterbakse huichelaars van de E.u en onze eigen pinokkio

  Like

 7. “Het zal in de toekomst steeds vaker voorkomen dat blanken overal ter wereld aangevallen worden en dan zal gezegd worden ‘eigen schuld dikke bult, dan weten jullie ook eens hoe het is’”

  Ik had het nog niet gezegd et voila: https://www.telegraaf.nl/nieuws/1931161/blanken-in-suriname-gemolesteerd

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s