Nieuw

Generaal betwist de “gasaanval” – interview wordt bruut beëindigd

De Britse generaal Jonathan Shaw begon onverwachts de beschuldigingen van een chemische gasaanval in Syrië in vraag te stellen toen hij in een live uitzending werd geïnterviewd door Sky News. Waarop de programmaleidster hem snel onderbrak –  nu wordt Sky beschuldigd van politiek gemotiveerde censuur, meldt de British Mirror.

Jonathan Shaw was voordat hij zich pensioneerde de bevelhebber in Irak en was gespecialiseerd in kwesties betreffende chemische wapens.

In het interview met Sky News kreeg hij vragen over de manier waarop de Britse regering het gemakkelijkst zou kunnen besluiten om in Syrië te bombarderen. Shaw veranderde echter al snel de invalshoek.

– Welke mogelijke motieven zouden Syrië ertoe hebben gebracht om op dit moment een chemische aanval uit te voeren? vroeg hij plotseling.

De generaal ging verder:

– De Syriërs zijn in feite aan het winnen. U hoeft mijn woord er niet op te nemen. Luister naar wat het Amerikaanse leger zegt. Generaal Vergel, hoofd van Centcom, vertelde het Congres vanmorgen dat Assad deze oorlog heeft gewonnen en dat we dit moeten accepteren.

– Dan hebben we ook nog Trump’s tweet van vorige week dat de VS klaar was met de IS en zich snel zou terugtrekken.

– En toen plotseling…, vervolgde Jonathan Shaw.

Maar verder kwam de generaal niet – hij werd abrupt onderbroken door de programmaleidster.

– Het spijt me, u bent heel geduldig geweest, maar we moeten daar onderbreken, zei ze, en veranderde van onderwerp.

Volgens Daily Mirror hebben veel kijkers gereageerd op het incident en beschuldigden Sky News van het censureren van de generaal. Sky News beweert echter dat het onderbroken interview het resultaat was van een “ongelukkige crash in de planning” en dat een persconferentie die vooraf was uitgezonden, was uitgelopen.

Bron:

https://www.mirror.co.uk/news/politics/tv-news-interview-former-army-12358938

http://www.friatider.se/general-ifr-gasatte-kemgasattacken-d-avbr-ts-intervjun

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Generaal betwist de “gasaanval” – interview wordt bruut beëindigd

 1. antiislamnu // april 16, 2018 om 01:25 //

  En al zou hij gifgas gebruikt hebben wat maakt het uit dood gaan ze toch daar .
  En de zogenaamde beschaafde westerse wereld zich maar zorgen maken terwijl ze deze oorlog zelf begonnen zijn.
  Amerika en zijn bondgenoot hebben de hele regio in brand gezet en nu ineens verbolgen gaan doen over een beetje gas maar een thomahawk raket die mag je wel op je kop krijgen??
  Ik maak mee meer zorgen over onze blanke boeren in Zuid-Afrika die bij bosjes uitgemoord worden.

  Like

 2. Het is een staaltje van regelrechte media controle ,het foefje dat het item ervoor de planning in de war heeft gestuurd is larie.
  Hij ging een thema te lijf dat niet op een andere manier mag gebracht worden da de versie die ze allemaal zingen.
  Het is een voorbode van wat komen moet ,het “nieuws ” zal op een zo danige menier gemanipuleerd worden dat iedereen de genomen beslissingen zal sliken als koek.
  Enkel de wakkeren die durven kritisch te zijn en hun brein gebruiken en niet alles klakkeloos aanvaarden behoren tot de beteren ,kennis is macht ,hier zie je dat de kennis die ze hebben misbruikt wordt om hun macht te houden en indien mogelijk nog uit te breiden.
  Er is een draaiboek,een scenario ,en dat wordt gevolgd ,tot op de letter ,dat de levens van weet ik hoeveel onschuldigen op het spel gezet worden doet er niet toe.
  Alle lampjes branden rood , het kan ieder moment losbarsten ,het ergste is het wachten ,meer kan je als individu niet doen het is niet onze beslissing.
  Hopen op gezond verstand zal waarschijnlijk een maat voor niets zijn , maar hoop doet leven ,nietwaar?
  Wij zijn voorbereid om er het baste van te maken als de toestand het nog toelaat ,maar wat met al diegene die niet voorzien zijn?

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s