Nieuw

FVD schuift Leefbaar aan de kant om mee te mogen doen

Op 21 maart 2018 werd Leefbaar Rotterdam met 11 zetels de grootste partij in Rotterdam.  Forum voor Democratie (FVD) vindt het van essentieel belang dat Leefbaar Rotterdam – als grootste partij – deel uit gaat maken van het nieuwe College in Rotterdam.

De afgelopen weken bleken de onderhandelingen voor een nieuw College in Rotterdam steeds weer vast te lopen op bezwaren van D66 tegen de alliantie die Leefbaar Rotterdam heeft gesloten met FVD.

Die bezwaren zijn volstrekt ongeloofwaardig. De alliantie tussen FVD en Leefbaar is globaal van aard en heeft slechts betrekking op 5 gemeenschappelijke kernpunten: https://forumvoordemocratie.nl/actueel/fvd-en-leefbaar-rotterdam-starten-alliantie De alliantie was vooral bedoeld om verdere versplintering in Rotterdam te voorkomen en dat is door deze alliantie ook bijzonder goed gelukt. In die zin heeft de alliantie zijn doel bereikt.

FVD benadrukt het cruciale belang van een goed stadsbestuur voor Rotterdam en betreurt de halsstarrige, op gekunstelde vijandbeelden gebaseerde, opstelling van D66. Maar omdat FVD – anders dan veel traditionele partijen – het landsbelang en het belang van de inwoners belangrijker vindt dan het eigen partijbelang, komt FVD-partijleider Thierry Baudet nu met de volgende verklaring:

Lees verder:

https://forumvoordemocratie.nl/actueel/fvd-wil-impasse-rotterdam-doorbreken

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on FVD schuift Leefbaar aan de kant om mee te mogen doen

  1. Als het op deze manier moet kan je maar beter meteen op de rug gaan liggen en je overgeven, is wat ik moet denken bij dit nieuws. Volgens mij heeft Eerdmans dat overigens al gedaan in Rotterdam, ondanks wat lippendienst en oppervlakkig gesputter.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s