Nieuw

Duitsland: immigrant in afwachting van uitzetting grijpt wildvreemd kind en springt voor de trein

Duitse trein, Pixabay, foto slechts ter illustratie

Een afschuwelijk incident gebeurde in Wuppertal, Noordrijn-Westfalen, Duitsland, op donderdagavond toen een 23-jarige man een 5-jarige jongen greep en voor een rijdende trein sprong. Dankzij de noodremcapaciteit van de trein ontsnapte het kind met lichte verwondingen. De politie omschrijft het incident als een poging tot moord.

Het incident vond plaats toen de jongen met zijn ouders en broers en zussen (1 en 3 jaar) op het perron van het station stond. De man, die een complete vreemdeling van de jonge Duitse familie was, naderde de groep, greep de jongen en sprong voor een rijdende trein met hem in zijn armen.

Hoewel zowel de dader als de jongen het incident overleefden, rolde de remmende trein nog een paar meter naar voren en raakte de jongen gewond. De jongen werd na de aanslag in het ziekenhuis behandeld voor zijn verwondingen.

Er is geen enkel motief naar voren gebracht in deze schijnbaar niet-uitgelokte aanval. Volgens de media was de Indiase migrant echter al eerder bekend bij de autoriteiten en zou hij binnenkort worden uitgezet.

Bron:

https://www.defendevropa.org/2018/migrants/indian-train-attack-child/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Duitsland: immigrant in afwachting van uitzetting grijpt wildvreemd kind en springt voor de trein

  1. Gelukkig voor dat kind, jammer dat het stuk nageboorte het heeft overleefd

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s