Nieuw

De Soros-robots in het Europees parlement willen robots mensenrechten toekennen

Het Europees Parlement overweegt robots dezelfde rechtspersoonlijke status als mensen te geven. Levensgevaarlijk, vinden ruim 150 experts. ,,Straks zijn we overgeleverd aan machines die op eigen houtje beslissen over leven en dood.”

5-10% kans voor de mensheid om kunstmatige intelligentie te overleven

In een rapport dat begin dit jaar verscheen, schreef het parlement dat robots – gedeeltelijk of geheel – aansprakelijk moeten zijn voor hun daden. Als het wetsvoorstel wordt aangenomen, kunnen robots in rechtszaken optreden als aanklager en ondervraagde. De meer ontwikkelde robot heeft weliswaar een elektronische persoonlijkheid, maar alsnog recht op een menselijke behandeling, oordeelde het parlement.

BN de stem >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on De Soros-robots in het Europees parlement willen robots mensenrechten toekennen

 1. antiislamnu // april 16, 2018 om 01:46 //

  Levensgevaarlijk deze onzin nogmaals wat hebben wij nu eigenlijk aan de Eu weer een levensbedreigende beslissing in ons nadeel.
  Echt mensen we lopen alleen maar achter uit weg met de E.u.

  Like

 2. skeeter // april 16, 2018 om 02:37 //

  Daar sta je straks voor het gerecht met een magneet of startkabels als moordwapen.

  Like

 3. Henk der Niederlander // april 16, 2018 om 06:18 //

  Een robot is een machine.
  Mijn horloge en auto zijn ook machines.
  Ik wil voor die beiden ook mensenrechten.
  En ondertussen vraag Ik me af wat ze daar roken of snuiven in het Brusselse.
  Wat ze zuipen weten we al van Juncker.

  Like

 4. Raar bericht uit Zweden.
  Daar schijnt een slaapziekte te bestaan die alleen in Zweden schijnt voor te komen.

  De mysterieuze aandoening waaraan ze lijden wordt het ‘Resignation Syndrome’ genoemd of het opgavesyndroom: de meisjes hebben het leven opgegeven. In Zweden spreekt men van het ‘uppgivenhetssyndrom’, anderen hebben het over het Sneeuwwitje- of Doornroosje-syndroom.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1921004/raadsel-rond-mysterieuze-slaapziekte

  Like

 5. Tsja Bert, in Zweden kunnen de meisjes idd beter in bed blijven liggen, daar zijn ze tenminste nog een beetje veilig.

  Like

 6. Hoop dat ik niet helemaal of topic ben, maar het gaat in ieder geval indirect over soros hier.
  Zonet gelezen in de (papieren) TELEGRAAF dat er 100.000 man de straat op zouden zijn gegaan in Budapest, omdat Premier Orban het plan had opgevat namen openbaar te maken van soros-gerelateerde groepjes en enige directe oppositie.
  Welnu, ten eerste stond dat in een klein column op pagina vijf en stond het vol met flagrante leugens en fakenews! Waren helemaal geen protesten van die omvang.

  Want er stond:
  1.Dat soros een Joodse holocaust overlevende is!? – helemaal onjuist want hij heeft zelfs zijn eigen mensen aangegeven bij de nazi`s en is daar in beginsel juist financieel beter van geworden.
  2.Dat hij een grote weldoener zou zijn!? – nogmaals zeer onjuist en een belediging van menigeen zijn intelligentie, want integendeel, hij is een corrupte staatsondermijnende
  oorlog-hetzer die allerlei uiterst gewelddadige mistige linkse groepjes subsidieert waarbij als kopstuk HET NEOFASCISTISCHE EN RACISTISCHE BLACK LIVES MATTER in de VS met maar liefst 100 miljoen dollar sinds het ontstaan er van onder die obama die zelf ook gretig geld van hem ontving en ga zo maar door!
  3.Dat alle “hoogopgeleide” Hongaren het land zouden verlaten!? – want anti-soros zouden natuurlijk laagopgeleide Hongaren zijn!? – helemaaal onjuist en klinkt als algemeen bekende linkse retoriek, want ik denk als je het hoofd zover in je reet hebt zitten er helemaal geen sprake is van hoogopgeleid zijn! Er zijn namelijk heel veel Hongaren in landen zoals Engeland, Zweden, Duitsland en Frankrijk die juist terugkeren naar Hongarije, omdat het niet valt uit te houden tussen die opgestookte linksen, negers en moslims door soros!
  4. Dat Putin opeens niet deugde een paar jaar terug nadat daarvoor alle administraties in de VS en Europa er mee weg liepen. Weten we ook gelijk waar dat vandaan komt! Hij zou gelijk opgepakt worden mocht die het land ooit nog willen aan doen.

  Kortom, een zeer vijandige factor in veel landen van Europa tot en met Amerika!
  Er is nog nooit iemand geweest die zoveel politici van zowel EU-allooi als VS-“democraten”, Rhino-republikeinen, bilderberg-tuig, tot en met “het oranjehuis” oftewel alle op dit moment opererende volksverraders, centrale banken en deep-state pionnen, met daarbij de meeste corporaties in zijn zak heeft, letterlijk!
  Hij heeft de structuur van de maatschappij de laatste 30 jaar extreem onwenselijk veranderd.
  Hij heeft iedereen tegen elkaar opgezet, dun tegen dik, jong tegen oud, links tegen rechts en
  niet-rokers tegen rokers en zwart tegen blank! (overigens komt dat super-hypocriete rookbeleid uit zijn ideologische koker)
  Deze man moet snel een internationaal arrestatiebevel krijgen, kapitaal verbeurd verklaren en zo nodig lethal injection en lekker laten wegrotten in JAIL alvorens dit word toegepast!
  Alle gerelateerde groepjes en stront wat er mee verwant is ontmantelen en per direct in de gevangenis sodemieteren!
  OPEN SOCIETY (orwelliaanse draaiterm) laat me niet lachen! War is peace zeker!
  Nog nooit zo`n geperverteerde en banaal cynische minachting gezien als van dit stuk tuig voor onze maatschappij!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s