Nieuw

Beroemde homo-rechten advocaat David Buckel, 60, verbrandt zichzelf als protest tegen de opwarming van de Aarde: “Dit staat ons allemaal te wachten”

In Prospect Park in Brooklyn, New York deden voorbijgangers dit weekend een gruwelijke vondst. De Amerikaanse activist en advocaat David Buckel had zichzelf verbrand uit protest tegen de wereldwijde vernietiging van het milieu.

De nationaal bekende verdediger voor homorechten en het milieu stierf zaterdag door een zelfverbranding in het Prospect Park, in het New Yorkse stadsdeel Brooklyn. Zijn daad was bedoeld als noodkreet om de planeet te redden.

De verkoolde resten van David Buckel, 60, werden ontdekt kort na zonsopgang.

Volgens The Daily News had Buckel een zelfmoordaankondiging achtergelaten die de hulpdiensten hadden aangetroffen in een winkelwagentje niet ver van het lichaam in zwartgeblakerde cirkel van gebrand gras.

In zijn afscheidsbrief zei hij: “Mijn dood door fossiele brandstof weerspiegelt wat we met onszelf doen.” En: “Ik verontschuldig mij voor de rotzooi die ik achterlaat.”

Hij stuurde ook een lange afscheidsmail naar verschillende Amerikaanse media. Daarin had hij verklaard dat het een “protest zelfmoord” was en dat zijn dood “anderen diende”. “Vervuiling verwoest onze planeet en maakt de lucht, de bodem, het water en het weer onbewoonbaar.”

Hij vergeleek zijn macabere teloorgang met de zelfmoorden van degenen die zichzelf in brand hebben gestoken om de bezetting van Tibet door China te protesteren.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.051 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9622 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

12 Comments on Beroemde homo-rechten advocaat David Buckel, 60, verbrandt zichzelf als protest tegen de opwarming van de Aarde: “Dit staat ons allemaal te wachten”

 1. Hoeveel zelfverbrandende advocaten zijn er nodig om de opwarming te stoppen?
  Nooit genoeg.

  Liked by 2 people

 2. skeeter // april 16, 2018 om 02:15 //

  Als al die klimaat gekken zichzelf verbranden ruimt het lekker op.

  Liked by 3 people

 3. aardig stukje vervuiling toch nog:(

  Like

 4. antiislamnu // april 16, 2018 om 12:42 //

  Inderdaad een vlammend protest had zeker een burn-out

  Like

 5. Karel Dokter // april 16, 2018 om 13:50 //

  Opwarming van de aarde kan niet, ook niet door CO2.
  Is niks anders dan een aanname van wetenschappers die continu roepen
  dat ze gelijk hebben. Aannames zijn geen bewijzen!
  https://fubar.mobi/2014/01/19/klimaatgezeik/
  Die vent heeft zichzelf dus voor niks in de hens gezet.
  Chemtrails, daar moet iedereen zich eens mee gaan bezighouden, die
  rotzooi krijgen we letterlijk iedere dag voor de kiezen.
  Chemtrails in zoekveld youtube zetten geeft alle info.

  Liked by 1 persoon

 6. wat schiet hij ermee op, alleen dat het crematorium nu minder stookkosten heeft
  er veranderd niets, iedereen gaat door met de dingen waar ze mee bezig zijn
  maar ja sorry voor deze man, beter dan dat hij om zich heen is gaan schieten, lijkt me wel een rot dood, de wereld draait zonder hem gewoon door

  Like

 7. De aarde warmt al jaren niet meer op, wat een loser!

  Like

 8. Zo gek als een deur, maar gelukkig vond hij het niet nodig om nog een hoop anderen in de dood mee te sleuren…

  Like

 9. Op Google Advocaatje ging op reis bij kinderliedjes, en ik bedoel dat hij al verbrand was dus de oven minder tijd nodig heeft dus hij heeft toch nog iets bijgedragen aan het milieu

  Like

 10. trebor2110 // april 16, 2018 om 22:35 //

  nog even snel de aarde opwarmen voordat hij naar de hel gaat

  Liked by 1 persoon

 11. Hij bewijst in ieder geval hoe gek deze groep is

  Like

 12. Jezelf in de fik steken om de aarde te redden. Zo gek en misleid kunnen mensen dus (gemaakt) zijn. Zo vol van jezelf en je eigen gelijk zijn dat je daadwerkelijk gelooft een planeet te kunnen redden, van een niet bestaand probleem. Ook al zal de aarde opwarmen door toedoen van de mens, de planeet overleeft het wel, die heeft ergere dingen overleeft. Oké, misschien dat het de ondergang van de mensheid inhoudt maar het lijkt me sterk dat de planeet daar om zal treuren, eerder juichen immers nieuwe ballen nieuwe kansen.

  Wat we ons moeten realiseren is dat dit soort zelf overtuigde misleide geesten vooral voorkomen onder linkse activisten en om vage redenen heel veel aandacht krijgen in de msm. De stelling dat de waanzin regeert kan wat mij betreft daarom letterlijk genomen worden.

  ps
  Ik ben uiteraard tegen vervuiling en daarom moeten we het ook nastreven alles zo schoon mogelijk te krijgen en in principe bereik je dan hetzelfde doel want je kan uiteindelijk niet meer doen dan dat. Waar ik zeer op tegen ben zijn de mensen die prediken ‘doe wat ik zeg, anders vergaat de aarde’, waar ze vaak ook nog achter kunnen plaatsen ‘doe daarom vooral niet wat ik doe’.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s