Nieuw

Turkish TV channel gives viewers tips on how to hunt for Armenians’ gold property

A Turkish TV channel has aired a broadcast explaining to viewers how to hunt for gold belonging to the Armenians and other ethnic groups that used to reside on the country’s territory.Ughur Kilach, the special guest hosted by Haberturk TV, elaborated on “the right and efficient methods” of exploring for gold with the help of a detector. The man is reported to have formerly owned a company selling the device.

The broadcast sparked a wide outrage across the country, attracting a strong criticism by numerous users of social networking sites, according to Agos (the Istanbul-based Armenian publication).Soner Ateshoghulari, the president of the Turkish Union of Archaeologists, condemned the authors in an official statement, describing the move as an attempt to push people to stealing treasure.

Gagrule >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on Turkish TV channel gives viewers tips on how to hunt for Armenians’ gold property

 1. And now the muslim world wide go for it?

  Like

 2. Marhammed // april 15, 2018 om 07:58 //

  Beste raadgever is Soros, deed hetzelfde met de joden samen met de nazis….nu sponsor van verschillende eu parlementsleden!

  Like

 3. Lijkenpikkers ,in mijn van Daale uit 1976 staat dan ook nog zo zwart eruit zien als een Turk of Moor er erg vuil uit zien en aan de Turken overgeleverd zijn,slecht behandeld,bedrogen,mishandeld worden en dat geldt kennelijk nog steeds,al mag tegenwoordig de waarheid niet meer worden gezegd.Aan de Turken overgeleverd zijn is bedrogen,slecht behandeld worden,nou dat kun je wel aan Erdogan overlaten.Aangaan als een Turk is heftig uitvaren,razen,tieren ook dat is waar.Het is ook een hondennaam.Het is ook een werkwoord: turken,turkte en heeft geturkt,betekent geweldig plagen en treiteren.

  Liked by 2 people

 4. Niet voor niets ging nazi-Duitsland in zee met deze barbaren uit het Midden-Oosten, Hitler werd door grootmuftie al-Hajj Amin al-Husaini op het idee gebracht om de joden maar te verbranden als endlösung.

  Like

 5. En niet te vergeten @Susan: Hij rijd als een Turk/. Iemand die slecht auto kan rijden, klopt ook want ze rijden met dezelfde agressie in hun lijf en lange tenen. Ik maak die agressievelingen dagelijks mee in mijn Turkse deelgemeente.

  Like

 6. Kijk en daarom strooi je zoveel mogelijk auminium koer en andere metalen op en om de vindplaats waarom aluminium ? Edelere metalen geven een ander geluid en verschillende metalen boven en naast elkaar heeft de discriminator moeite mee ik zou zeggen graaf ze zandnegert grondboor en blikjes op anderhalve meter diep of meer zijn ook leuk😘

  Like

 7. templars2017 // april 15, 2018 om 21:16 //

  als je mijnen hebt zou het nog beter zijn ,dat geeft vuurwerk bij het uitgraven …….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s